31

Cunndaa Sudah Sebaris Dengan Bro Ben Ashaari..

Salam, 
Wahhhh gitu tajuk entry Cunndaa

Fofularkah??? Retisss kah??

Owh itu bukan Cunndaa..

Cunndaa hanya duduk sebaris je...

Orang yang fofular dan retisssss tu orang yang duk sebelah Abang Ben..

Sila dekatkan mata dalim-dalim semua dengan skrin laptop ye..
Agak-agak sape yang Cunndaa maksudkan tu......
itulah die CIKGU WAN MUZIK... 
kali kedua cunndaa femeskan link die kat wall glemm cunndaa nie..toing-toing-toing... 


hye Ujang.....kite satu box tapi bukan satu line..kekekeee
KLIK SINI untuk ke blog cunndaa sebaris tuuuu...kekekkeee

Abaikan yang tu dulu okey, Sebab Bukan tu yang cunndaa nak ceritakan...
Cunndaa nak ceritakan sal KECUAIAN...
Sangatlah Cunndaa sakit Hati...Nak Tahu Kenapa...??


Minggu Lepas Encik B ada poskan something kat Cunndaa melalui POS MALAYSIA.
Biasanya POS EKSPRESS ni paling lewat pun dalam 2 hari je kan?
Hari ke hari Cunndaa tunggu....
Risau gak takut Encik B salah tulis Alamat, tapi die kata dah betul dah..

Tiba-tiba Pagi Tadi Cunndaa terima 1 Panggilan...
Akak Comel : Salam, ni Haida ke?

Cunndaa : Wsalam, yer, Haida sini..sape tu??

Akak Comel : Macam ni dik, adik ada terima surat daripada pengirim Encik Azareey, tapi Posmen tu hantar ke rumah kakak...Dah 2 hari ada kat rumah akak ni, cuma akak busy tak sempat hubungi Haida.

Cunndaa : owh ye ke kak, bla..bla.. Rumah akak kat mana??

Akak Comel : bla..bla..bla...

Cunndaa : Terima Kasih kak, nanti Haida pergi amek kat rumah akak..
Nasib ade no telefon Cunndaa kat sampul tu, kalau tak ade, macam mana agaknya..
Punya la cunndaa sesat nak pergi rumah akak tu...

Memang no. Lot kami Sama, tapi Kampung yang berbeza..
macam mana la kecuaian ni boleh berlaku..
Rumah Cunndaa LOT 184,
 Dulu ade gak surat sesat dar LOT 84  sampai ke rumah cunndaa...
pening kepala cunndaa pi cari rumah tu sebab surat tu penting.
Pernah kan Someone hantar surat kat kita, tapi tak sampai ke tangan kiter ^^..
Hope Kecuaian ni tak berlaku kat korang semua...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

31 Orang Komen:

sharifahzakiah said...

eh ehh boleh pulak posmen 2 salah ek, huhu cian cik haida ni. mujo kakak 2 baik. huhu

ADAM said...

huhu..kita pun interframe gak antara ketiga 2 mereka tu..kekeke

ABU said...

kiriman pgi salah alamat..hahaha
nsib baik ada no talipon..:D

cunndaa said...

@sharifahzakiah : tu la, mujur kakak tu called haida walaupun dah 3 hari surat tu ada kat umah die.. ^^

cunndaa said...

@ADAM: owh ye ke encik Adam...hehehee =)

Sern said...

nak kena buang keje posmen tu..ahahh

cunndaa said...

@ABU : tu la encik Abu..... kakak tu pulak baik, law die jenis malas kisah, berkubur kat situ la maknanye ^^

cunndaa said...

@Sern: macam nak bakar je moto posmen tuuu...nnt law die dtg hantar surat lenkali kat umah cunndaa..kakakaa ^^

wan_cikgumuzik said...

adehhh..!! sebaris yerr kita.. hahahahaa.. cunda mmg retiisss..!! hahahhaaha...

LETERAN ATAU TIPS?? (BAGAIMANA NAK DAPAT FOLLOWER YG RAMAI)

Liyana Zahim said...

Wahh glemer.. Nak sign.. Herher.. Siyes bru arini tau nk komen kt mane.. Almaklumlah bute IT.. =D

Anak Wak Mail said...

cunndaa..baru sempat singgah sini..selamat berkenalan..hehe..

camne posmen ni boleh salah anto??mesti dia ngantuk masa bawak surat ni..hihi

NeenaAnuar said...

abg posmen tak focus waktu wat kerja tuu.. hehe.. sib baik cunndaa punyer hadiah contest hari tu diterima dengan jayanya at my house! thanks again cunndaa.. so cute lah that pillow! :)

Cik Ezy said...

nas baek dpt kat akk comel yg baek hati tu..
kalo dpt kat sape2 je yg xnk bg brng tu kat awk cane..
huhu..
terok la serbis camni..

cunndaa said...

@wan_cikgumuzik : asyik sebaris n sebelah menyelah je kiter kan... ^^

cunndaa said...

@Liyana Zahim : kikikiki, xper nanti lame2 tahu la...hihihihi

cunndaa said...

@Anak Wak Mail : hahahaaaaa.. agaknye lah, takpun die lapo ^^

cunndaa said...

@NeenaAnuar : welcome kak neena...
myb la kot.... sebab boleh sampai ke rumah org lain ^^

cunndaa said...

@Cik Ezy : ermmm, tak tahu nak cakap la kalau dapat dekat orang yang tak bertanggung jawab..al-maknanye xde rezeki saya lah... ^^

cunndaa said...

@Cik Ezy : ermmm, tak tahu nak cakap la kalau dapat dekat orang yang tak bertanggung jawab..al-maknanye xde rezeki saya lah... ^^

Cik Cammy Lia said...

mr.B tulis cm tulisan doktor gaknye hehehe

Intan suhaila said...

hey hey .! thx yaw sbb link kan blog saya di entry anda . T_T <---terharu weyh .! tunggu entry balas .

cunndaa said...

@Cik Cammy Lia kikikiki.....Tulisan Encik elok sikit je dr DR..hehehee ^^

cunndaa said...

@Intan suhaila : no hal dear...hepy blogging..

qeen said...

takut jugak kalau surat2 penting jadi camtuuu kan.

dieya said...

bloggie cunn daa lg cun dr cik dieya.hehe cik dieya follow balik :) sbar bebanyak ye.pelik btul bleh silap antar.. ntah wt keje ngntuk bkn main kowt.hehe

missh chiorika said...

nasib baik ada no telephone ;)
law tak macam mane lah tuh kan ..

orkedwangi said...

pernah...kad raya orked...T.T
masa tu bru pndah rumah...so cnfuse alamat....

Cik Cammy Lia said...

nape cunda xletak shoutbox?huhu

UYC said...

cunda jum p dating :D

Imran nyambek said...

posmen.haha.

Black_roses92 said...

mujur la ada no telefon.. kalau tak, kena jejak alamat la plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >