16

Mood : Merajuuuuuukkkkkk

Salam, 
Cunndaa masih dalam mood merajukkkk... Aiseyman, menciikkkk taw..

Cunndaa tak suka dia buat cunndaa macam nie..

Apa salah cunndaa sampai die sanggup buat cunndaa macam ni..

tak kira..tak kira...
Merajuk tetap merajuk..
Pujuk laaaa law berani... 

Geram tawww...
Dalim dalim semua geram takkk??
Nuffnang sekarang nie makin kedokot kan?? kan??
Ape taknye..
Dah berzaman kottt cunndaa menanti dengan penuh sabar BE ke-9
hukhukhukhukkk..sabo jelah...
Yang menanti tak kunjung tibaa...  


Ugut sikit...

Tak nak bg BE, cunndaa buang nuffnang dr blog cunndaa yang glemm ni..hakhakhakhaktuiii
Cunndaa taknak banyak, juz nak doblas hengget je diknon oiii...
Sabau menunggu BE ke-9
law dapat doblas hengget tuu..
Al-maknanya Cunndaa dapat cash kan lah ye...idok gituu??
Tapi tak nak cashkan..tunggu beranak cucu laa kat situuu....  


Merajuk dengan Nuffnang...
Tapi tak merajuk dengan Encik B cunndaa... 

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

16 Orang Komen:

Anisa Hang Tuah said...

rileks la ;)

Doktor Cinta said...

huh! jeles!

Cik Ezy said...

hihikk
sabo2.

Cik Azizah said...

wah..dah de 38 henggit la ni..bestnye...huhuhu

NURUL AINI NORAZMAN said...

ha,.xlama lagi dpt la tuh,.tkot kene buang dari blog,.kih3

AesyaZealous said...

huhuuu..kedekut tul..xpe2 sabar2

cunndaa said...

@Doktor Cinta Alamak, kekasih gelap saya jeles ^^ hikhikhik...

amranaiman said...

wow besnye ade BE.. x nah dapat.. besryukur lah :D

cunndaa said...

@amranaimansentiasa bersyukur dengan rezeki ALLAH swt ^^

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah.
rezeki kan tuh sume..

daddyzkool said...

bertenang sahaja...

Norhisham Nordin said...

fuyooo... banyak dah tu...

zie said...

dah dpt jgn lupa blanja OK..

Pembawa_Wacana said...

hahaha.....nanti dapat la tu...

Folo..:)

Dhia BellamiZam said...

BE ke 9??waaa..bes nyer..sy bru singgit doploh lime seng..lmbt lgi mao dpt fes bE..huuuu~ :'(

ainnoraini said...

masih merajuk lagi ke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >