12

Segmen Bloglist Abang TeroR : Tanah Tumpah Darahku... special versi Cunndaa

Salam sayang untuk semua..
Before taip entry laju-laju..cunndaa jamu mata korang dengan picture kat bawah ni ye...
Sila skodeng sampai juling mata..
law tak nampak, sila klik untuk tumbesaran tak pun sila tukar laptop baru..wakakaa..
Tak perlu hafal pun nama sorang-sorang...cunndaa idok mau itu....
Cunndaa mau dalim-dalim semua teropong nama cunndaa jee.....

------> BLOGGER KELANTAN tuuu.... <------
cer teka kat mana cunndaa curik picture tuuu.....
kalau dapat jawab dengan betul, sila la join skali...
(sambil pomot...) kalau tak tahu, sila TERJAH SINI.

Yang pelik bin ajaib, musykin binti hairan nya...................................
Cunndaa baru je nak join bloglist abg teror ni.. 
Tapi kenapa sebelum join nama Cunndaa dah ada...
Wowwww.... TERASA DIRIKU BEGITU BERHARGA.... kikikiki
peace..senyum hepi sebab special..wakakkaaa

SILA KEMBALI KE PANGKAL JALAN....
DENGAN MENJAWAB SEMUA SOALAN.....
DIMANA ANDA DILAHIRKAN ?

Dinegeri KELANTAN DARUL NAIM.
DIMANA ANDA  DIBESARKAN ?

Di negeri CIK SITI WAN KEMBANG.
NEGERI PILIHAN UNTUK DIMASUKKAN DALAM BLOGLIST ?

KELANTAN.

Awal-awal lagi abg dah masukkan....
hehehee...tenkiu..
CERITAKAN SEDIKIT MENGAPA MEMILIH NEGERI TERSEBUT ?

Sebab Negeri Kelantan adalah negeri Tanah Tumpah Darahku... 

*ayat macam lirik lagu Kelantan la pulak...*
dan sebagainya...hahahaaa...*ayat taip n3 sedang ngntuk*
 Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12 Orang Komen:

Amalina said...

Hello hello, Lina pn ada dalam senarai tu. AMALINA, nmpk tak? Hehe. Kelate <3

Opah Kentang said...

abgteror dah perasan kat kmen cunda kot.sebab tu dye masuk kan.ehehehe.

senyumSOYA said...

hehhehe..ramai gak org klate..heheh

abgteror said...

bukan la opah....sebab smalamdia msg sambil nangis nangis merayu kat abgteror....abgteror nie sebagai lelaki budiman kene la berbudi bahasa..hehe

cunndaa said...

@Amalina ooo..pakai teropong baru nampak..wakakaa...

tp nama cunndaa ade b4 joined...kihkihkih

cunndaa said...

@Opah Kentang bukan mcm tu opah....ade cerita disebaliknye kot..heheheee...
ceritanya...abg teror nak sgt cunndaa join..hehehehee

cunndaa said...

@senyumSOYAheheee..ore klate ramai sokmo dimana-mana...kihkih

cunndaa said...

@abgteroruiksss..pitnah..pitnah..pitnah...
hahahaa..

abg tu yang dok merayu-rayu kat cundaa...join la join laa..hahaaa...
sampai letak terus nama cunndaa..kehkehkeh...
^^

Syuxer said...

ore kelate kito hahah..:)

Mohd Ridhuan said...

ore klate gok dio...
kawe join doh segmen ni...
huhuuhuhhu

cunndaa said...

kihkihkih....ore klate laaa...hehehe

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

salam!!kak meh datang blog saya ok..nper tak letak shoutbox?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >