30

Virus Menyerang Hati... Parah.. Parah.. Memang Parah...!!!

Helow...helow...helow...

Betui ka orang duk habaq mai yang....
"Cinta WANITA adalah diibaratkan seperti LAYANG-LAYANG..
Bila dikejar, ia lari....bila ditunggu, ia menanti.."
manakala...
"Cinta LELAKI adalah diibaratkan seperti cermin...
walaupun cermin tak berbohong, tapi sukar untuk dipercayai..."
Tapi yang Cunndaa alami sekarang adalah ,
virus C.I.N.T.A yang duk menyerang hati...
Aduiii..memang parah....
Cinta Jarak Jauh..... 
biasanya duk dengau pengajian Jarak Jauh (PJJ) 
tapi kali ni penyakit CJJ plak yang cunndaa tanggung...

Hope Encik boypren Cunndaa tu cintanya tak seperti cermin...
Tapi... biarlah....
 Cintanya seperti SUNGAI..
Airnya yang sentiasa mengalir,
 dan tak kan berhenti mengalir buat selamanya walaupun musim kemarau...
kerana cintanya Tak mengenal Musim...
Auuuwww....mood jiwang la pulak petang-petang ni sambil layan goreng pisang....
Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

30 Orang Komen:

shalina samsudin said...

chewahh !
aja la macam mane nak bua kotak bulat kat post tu,.hehe

jeely jelly said...

banyak dugaan kan cinta jarak jauh nie.. tapi kalau masing2 saling mempercayai n setia.. insyallah xde masalh..
semoge cunndaa dan encik boipren kekal selamanye :) kawen jemput ye..

CheNta Adawiyah said...

huhuhu...btoi tu cunndaa,cinta pompuan mmg mcm layang-layang....

zie said...

penyakit angau dah dtg dah...huhuhu

cunndaa said...

@shalina samsudin kotak bulat kat post??? which one dear?? yang title post or body post???

mana2 kotak pun, cunndaa pakai border yang melengkung....

nnt u cari tutorial tu yee....

cunndaa tak buat tutorial...hikhikhik...

cunndaa said...

@jeely jelly : yupss...betui tu dear..hopefully mcm tu la..die setia dengan cunndaa yang selekeh nie...

cunndaa nakal sikit2 xpe..wakakaka...

tengs ye... insyaALLAH, nnt nk kawen, cunndaa umum kat melodi...wakakakaa

cunndaa said...

@CheNta Adawiyahyeahhh...ade org setuju ngn statmen cunndaa....kikikiki

cunndaa said...

@zie wakakkaaaa....angau sekali sekala...

teratak kopiah putih said...

pisang gorengla cik cinda...ekeke

cunndaa said...

hikhikhik....asyik tukau nama je ye...
xde hukum DM kat sini..wakakakaa...

"goreng pisang, goreng pisang...goreng pisang skrg...
pisang ape..pisang ape..pisang ape skrg...?"
wakakkaaa

Anonymous said...

waa,,,,,,insyaAllah saya tak akan berubah....=)

schaze zainn said...

hye cundaa :)

CJJ memang menyakitkan hati.
tapi orang ckp lebih baik jauh
nnt bleh rindu2..ekeke
schaze pun mengalami hal mcm ni.sobsob. tapi ape2 pun kepercayaan tu penting.

Amoi MiyaSya said...

tak sanggup cinta jarak jauhh !

cunndaa said...

@schaze zainn xde la menyakitkan hati bt ms nie....
cuma menanggung rindu ade lah..hikhikhik...

yups dear..kepercayaan, kejujuran, dan kesetian 2 mmg penting dlm CJJ nie

cunndaa said...
This comment has been removed by the author.
cunndaa said...

@schaze zainn xde la menyakitkan hati bt ms nie....
cuma menanggung rindu ade lah..hikhikhik...

yups dear..kepercayaan, kejujuran, dan kesetian 2 mmg penting dlm CJJ nie

cunndaa said...

@Amoi MiyaSya mmg tak sanggup dear...tp tu lah yg cunndaa alami skrg nie...hehheheheee...

NURUL NATASYA AMIR said...

Nice entry sis :) Btol kot cinta pmpuan mcm layang2.Mcm jual mahal gitu kot padahal naakkkkkk.Haha :D

Abang Long said...

Salam...akibat nila setitik rosak susu sebelanga. Kerana mungkin sikap segelintir lelaki yang suka berbohong dan sukar dipercayai, kesemua lelaki dilabel sebegitu.. Ini memang tidaak adil!!! huhu

hacker(grrr) tak? said...

DM tu ape cik cunda...pisang ape pisang ape?pisang goreng pisang goreng...ekeke

Ika zulaikha said...

nak tumpang jiwang sama. hik :)

Ika zulaikha said...

nak tumpang jiwang sama. hik :)

Ika zulaikha said...

btw, follow blog kiut miut ni^^

cunndaa said...

@NURUL NATASYA AMIR gurl ni gitu la, main tarik tali...heheheee

cunndaa said...

@Abang Long lelaki muncul untuk membela diri...heheheee..

segelintir lelaki mcm tu la kot....heheee...
tapi gurl pun ade yg mcm tu...

lebih kurang je...hehehee

cunndaa said...

@hacker(grrr) tak? hukum DM iaitu hukum Diterangakan... Menerangkan...

cunndaa said...

@Ika zulaikha sila lah tumpang berjiwang disini..hikhikhik..
btw, teng follow cunndaa, nnt cunndaa terjah blog Ika

LindaRahim said...

xpe...walau rinduan...ttp ada nafsu nk mkn goreng pisang...lom lah parah sgt lg....hihi...

cunndaa said...

hahahaaa...goreng pisang bt layan petang2....

Nora Shahaira said...

errr.....NO KOMEN...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >