7

Menjawab Soalan Dalimku yang Cute

Salam, 

Dengan ini mengumumkan bahawa diri cunndaa sangat bertuah....

wakakkakaa...TAHNIAH..TAHNIAH...

bertuah laaaaa sangatkan....
Amek ko kena jawab soklan.....muaaahhhaaaa...

Okey...okey...soalan ni di tag oleh My Dalim yang cute, cun dan lawa...
sila terjah blog beliau Sharifah Zakiah...

Berpeluh laaa ketiak cunndaa nak menjawabnye...kehkehkeh
 5  TARIKH PENTING

✿ 26 Mac - Tarikh cunndaa lahir melihat dunia ciptaan ALLAH swt
✿ 02 Okt - Tarikh lahir mama cunndaa
✿ 27 Julai - Tarikh arwah abah mengadap Ilahi (Al-fatihah)
✿ 21 Feb - Tarikh lahir Encik "B"
✿ 13 Okt - Tarikh Encik B bagi ayat-ayat cinta....
5 PERKARA YANG DIBUAT SEMALAM

✿ Hantar mama pegi bank
✿ Jadi chef kat umah, masak mee goreng special.....best woooo
✿ Mesej ngn Encik B sampai lebam jari..
✿ Tengok TV cite NORA ELINA
✿ Korek Hidung...wakkakaaaa
5 PERKARA YANG BUAT CUNNDAA HAPPY

✿ Sekarang Cunndaa kat umah kan duk tanam anggur, 
Paling buat Cunndaa hepy, Setiap Pagi mama akan tanya Cunndaa, Nak makan ape hari ni....? Auhhh....setiap hari maa cunndaa nak masak special2 tuk cunndaa...
✿ Jiran Sebelah rumah cunndaa cakap cunndaa gemooookk sikit skrg...
yuhuuuuu...hepiiii wooo...
sebabnye orang asik kate cunndaa ni kecik je...
✿ Apa yang Cunndaa nak, Family esp Mama cunndaa akan tunaikan..time kasih mama
✿ Tak lama lagi Cunndaa nak KONVO....hadiah kejayaan yang paling bermakna tuk mama.
✿ Encik B sentiasa ada disaat hepy dan sedih.....walau jauh dimata, tapi dekat di hati...lebiu B
5 SEBAB JAWAB SOALAN

✿ Sebab tengah bosan...
✿ Blogger Cunn yang tag...kehkehkeh
✿ Soalan tak meleret...simple
✿ Cunndaa tak perlu perah otak utk jawab soalan...muahahaaa
✿ Sama Seperti Diatas..
Blogger yang ditag.
✿ Cunndaa tag semua yang terasa nak menjawab soalan nie...terbukaa....-

Sekian, 

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7 Orang Komen:

shiema sufian said...

jom lah join bloglist shiema pulak kalau cunda rajin :)

Anonymous said...

tenkiyu sayam......love you soo much!!! >B<

cunndaa said...

shima : insyaALLAH...tengs invite

cunndaa said...

B : lebiu too...muahhh seketul

'yAnA' Cute said...

ekeke~~ ni dia upenyer soklan cepumas si dalim kak haida bg..wakaka~~

sng jep soklan dia..tp yana byk ag entri ta ciap..hehehe...nnt len kali kalo yana bosan or xde keje yana join yg laen erk akak cute :D

holaulala said...

singgah sini:))

sharifahzakiah said...

hehehe tq cuunda yg comel lagi cntik sebab sudi jawab soalan kita ^^ muahhhhhh :-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >