17

Doodle Lelaki Untuk Blogger

Salam semua..

Doodle lelaki yang kacak ala-ala menunggu someone ni special untuk adik Adik Alif Haris..
Adik Alif ni merupakan pengomen tegar di blog Cunndaa..
Jadi sebagai tanda penghargaan, cunndaa createkan doodle ala-ala comot ni untuk beliau.
Nak lukis ensem-ensem tak reti sangat.. Tangan keras, macam ni jelah jadinya.


Terima Kasih kepada Adik Alif dan rakan-rakan yang lain, Abang Man, Abang Teror, Abang Stalker, Abang Khairil Mai Dari BendangCaliph, Jijah, Shida, Yana, Sis Ulan, Cha, Harrazdani, Kak Mimi Tahap Seratos, Kak Puteri, HatikubaikAfzal, Hanif,   dan lain-lain yang banyak bagi sokongan, nasihat serta datang up traffic kat blog cunndaa tak kira cuaca samada ribut petir, angin kencang, panas terik mahupun hujan. 
Anda semua tetap sudi datang berkunjung..


Terima Kasih semua atas persahabatan di alam maya ini..
Walau pun kita belum pernah bersua, tapi kita rapat macam kita sering berjumpa..
Itulah uniknya erti persahabatan jika kita ikhlas memberi dan menerima.

Orang berbudi kita berbahasa,
Orang memberi kita merasa,
Orang tulis kita baca, itu biasa,
Orang tulis kita komen, yang tu kita suka..

Bila BW, terjah menerjah itu pasti,
Untuk mengeratkan silaturrahim antara kami,
Kalau suka blog ni, silalah datang lagi,
Jangan baca je, dropla komen sekali..

Terima Kasih Nuffnang bagi BE ke-14.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

17 Orang Komen:

mankete said...

yup2 persahabatan seperti kawan lama saling membantu susah dan senang insyallah..

terima kasih daun keladi, kalau rajin singgah lagi eheheheh.....

alif haris said...

hoye !! syukran kak haida :)
hehe
eh baju doodle sama la ngn baju raya ! hehehe
terharunya thanks kak :)

shida'R said...

sama-sama dear ^_^

shida'R said...

btw nice doodle..bila lah nak dapat doodle hasil tgn cunnda nih lalalla~

nabila azmi said...

hi.....done follow blog pinkish ni..=)...pandai buat doodle erk..nak2 gak boleh??=)

abghani said...

slmt bersahabat

ALEX_LEXz said...

the best..... :)

ALEX_LEXz said...

the best...:)

Adylia Qarissa said...

smart doodle nie :)

Phat said...

untung alif dpt doodle..phat bile nk dpt ek hehehehe

♥ MRS ZACKS ♥ said...

comelnyaaaa cunda ! :))

cunndaa said...

@alif haris : tapi akak salah eja nama alif..hukhuk... terlebih "f" satu dik..hikhikhik..

cunndaa said...

@shida'R : doodle shida dh cumel..heheee

cunndaa said...

Terima Kasih Semua... ^^

Cik Azizah said...

no hal la dear..sm2 kita up trafik kawan2..

ctk said...

hehehe....berpusing2 mata doodle neh...haha..tp siyes...cute seyh !

Shafizza Hana said...

nk gakkkkk, wkaka. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >