27

Gambar Pra-Perkahwinan Norman Hakim dan Memey Suhaiza | Gaun Pengantin Memey Suhaiza








Lokasi : FRIM Kuala Lumpur
Kredit picture to Iezla Bridal House

Manakala Gaun Pengantin Memey Suhaiza pula akan dipamerkan di Muzium Negara.


Gaun itu dipamerkan dengan bertujuan untuk tatapan generasi akan datang kerana mempunyai keistimewaan dari sudut pembuatannya. Gaun tersebut direka khas oleh pereka terkemuka Vera Wang. Sentuhan Vera Wang dalam menampilkan gaun, sut dan kasut perkahwinan yang bertatahkan Mutiara Rafflesia.

Perkahwinan mereka berlangsung di Kampung Memey Suhaiza di FELDA Tenggaroh, Johor pada 24 September dan majlis resepsi pula akan diadakan pada 28 September bertempat di Crowne Plaza Mutiara, Kuala Lumpur.

Keeeelaaaassss kau Memey.. tak sia-sia rampas laki orang..kehkehkeh
Semoga Bahagia Hendaknya..

Ramai orang tak suka Memey nie... yer ker?? Cunndaa...?? cunndaa suka suam-suam kuku je.. ahakss

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

27 Orang Komen:

Azhafizah[フィザ] said...

macam takde seri je dorang ni..memey?hahah..memang tak suke pun!

Azhafizah[フィザ] said...

macam takde seri je dorang ni..memey?hahah..memang tak suke pun!

Cik Azizah said...

yg baju birucoklat tu jijah berkenan sgt combine nya...dah xde seri dah pon...hikhikhik *mulut jahat* kahkahkah walau ape2 pon selamat berbahagia..nampk normal mcm org bujang kan padahal duda..hahaha

halidaRahman said...

cntik combinasi warna coklat dgn terqoise tu.

♥ MRS ZACKS ♥ said...

errrr npe bibir dye nmpak tebal gile time pakai lipstick merah menyala tu ? huhuhu

z pun suke suam2 kuku jugak :D

EyA edamanhatiku said...

memey cntik p rmpas suami org tu yg wat eya xska sia ne p mang hbat la psiapan wedding ne..da hbat2 jan plak xkkal

abghani said...

cantiknya memey..bila bersolek

Anonymous said...

muka cam jalang je gn lipstik merahnye mak ngah..

shida'R said...

kelas kau memey..hakktuiii hahha..duit sndri boleh bgga stakat sponser pedehal..

izfanora said...

biasa je kalau nak dibandingkan dengan nilai 12juta tue..

hurm..

emy|farid said...

gile ah, siap nk letak kt muzium lgi!

tqahmisdar said...

tkdelah cntik mane pun dress die tu..haha.. p/s: tak suke memey.. =)

alif haris said...

a'a alif pn tak suka.. hahaa

Syahirah Suhaili said...

retiss gitu siap vera wang yang reka..haha..tapi adiela xminat sangat memey nie..haha

RinsyaRyc said...

x kenal sape tu......

http://bulatmata.blogspot.com/

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki pom ta minat sangat memey tu . semoga bahagia lah ye .

mama choki panggil dorang . normiang n memiang

hehe:)

ciNdhaDahniEa said...

xminat memey... *sory terjujur pulekkss* =.='

pape pon, harap kekal mereka bahgia ye...

khairul said...

mmg cundddaaa

Hatten Square Autoshow.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/hatten-square-autoshow-sept-11-2011.html

Anak Wak Mail said...

wuteverlah memeh,,asalkan ko bahagia..:)

cik wanie Lovela (CWL) said...

nice...rindu akak kami

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

owh..ni la yg duk heboh kata dpt sponsor 2Juta dr raflesia ek.ptt le pun gaun bkn main nk berblink2.untung bdn amik laki org. ;P pasni nk amik bini org la plk.mst dpt 4Juta.

Wanie said...

wanie pun tak suke memey ni..huhu..
pelik je pakai lipstik merah tu <-- dah name tak suke sume pn nak kutuk..hehe

misshannajr said...

hebak sgt la tu pakai baju pengantin mahal2 padahal sponsor jer..biar la sempoi jer yg penting duit sndri..tak cantik mana pun dress ni..

p/s baik letak memey jer kat muzium tu haha..tak pun ltk kat arkib negara..mode::jht d pg sabtu hehe

Zeyta said...

x berseri pun...sptutnya kategori cntik2 nie...hehehehh

ctk said...

ct xske perampas..hahahaha

Scarlett O'Hara said...

Dulu bukan main lagi kata takde apa2.Tapi? Buat malu orang kampung je.Bukan setakat suka suam2 kuku, suam2 takde kuku pun tak!

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

skrg punyer pesen pra perkahwinan pun nak kene ade yer..abes ler basi ..huhuhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >