21

Tips Maintainkan traffic blog


1. Tak blogwalking, blogjongging, blogspeeding selama 2 minggu

2. Tak post entry selama 2 minggu juga

3. Kerana mood kelaut, langsung tak log in blog.

4. Tak gatal-gatal tangan klik blog kawan2 yang ping entry kat pelbagai group FB.

5. Kesimpulannya : Tak update blog selama 2 minggu

itu sahaja tips daripada cunndaa untuk maintankan traffic blog cunndaa... 
Kepada dalim semua, jangan mengada-ngada tak nak update blog ye... 
Kerana hasilnya sangat tak lumayan...

Traffic blog sangat maintain kerana kurang pengunjung.... =(

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

21 Orang Komen:

shida'R said...

tu dia...dia baru muncul hehee...

abghani said...

selamat kembali berblog

Cik Azizah said...

aik...maintain2 pon nmpk banyak jugak tu! muahaha

Mohd Izzar said...

tips ke ney?

Anak Wak Mail said...

semuanya tak..ok!saya faham..hihi

macam tinggi je statistik tu..

muhamad hanif said...

update+pengunjung=trafik.



Errr.

Cik Muda Sae said...

nk up trafik punye susah..tp kalo nk trafik turun, punye senang..hihihi~

harrazdani said...

tinggi apa...kalau skala 100..dah berapa ratus tu visitor blog cunda..huhu...kalau blog hjarrazdani...jawabnyer kosong laaa..

asamasin said...

folo me back yeah.. :D

cik bulan said...

aik..tinggi jugak visitor tu..haha..bulan punye aras2 kuku je tinggi dia..hahahaha

khairul akmal bin azman said...

ye ker ni>?

Izzaty Ishak said...

Ok, saya datang berkunjung :D

Aku Si Pujangga said...

haha,. Bek cuundaa,. ",

sha my heart said...

pergh, blogger mantap ni. tak up date pun trafik tinggi. apa rahsianya?

Terbelog said...

lain matam je tinggi tu hehe

ashafanie said...

same la..dah berminggu blog xupadate

eikieyn said...

tuuuuu diaaaa.. lame menghilang.. hehe. same la kite, baru 1 minggu off, traffic jatuh mendadak2. nangis mak!

caliph shuriken said...

trafik cuti raya mmg down giler, hukk...

kokser kokdam said...

=D

hyz said...

ok la tu maintain.. x update n x bw pn pengunjung ttp dtg berkunjung.. hehe

mirakim said...

terbaik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >