25

Kebersihan Tandas Awam

Kemudahan tandas awam bertujuan untuk memudahkan orang awam yang sentiasa memerlukannya. 
Namun, tahap kebersihan tandas awas berada pada tahap yang kurang memuaskan.


Siapakah yang harus dipersalahkan??


 Adakah Penjaga Tandas Awam?
Ataupun Pengguna??
Kesimpulannya, Kebersihan Tandas Awam adalah Tanggungjawab kita bersama.




Tandas Yang Bersih
Kita pun akan selesa =)


Marilah kita sama-sama menjaga Tandas Awam untuk kepentingan bersama.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

25 Orang Komen:

RoslanPutra said...

pantun kat toilet... klu ada pen bleh balas pantun kat wall toilet...

abghani said...

tandas awam jagaan majlis daerah selalu kotor

Cik Azizah said...

cantik tengok tandas bawah tu...mcm tu bagus..bersih..kita nak masuk pon selesa dan lama2..kita yg mengguna tandas awam..

shida'R said...

saranan yg terbaik lah hehe ^_^

Jairinly bin matuin said...

selamat ptng..entry yang baik untuk dikongsikan..setiap orang yang tidak mahu menjaga kebersihan tandas yang harus dipersalahkan. Namun, kita tau tau siapakan?...dengan itu, sama2lah kita menjaga kebersihan tandas kita demi keselesaan bersama.

CIKGU ECAN said...

raasa bila ada pantun g2 mungkin ada org amek perhatian..dan tergelak2 geli hati..mungkin ada sikap nk jga kebersihan..

budakijaupendek said...

pantun tu nice! =)

cik kiwi's said...

tahu takpe. ade tu tandas kemainnnnn kotor. tapi kena bayar mahal jugakk. adusss

Pendamba Mawar said...

hehe tandas...harus cantik nak snap pic senang..wakakaka

Fendy said...

pantun yg menarik..kih3....jom terjah
http://fendy1302.blogspot.com/2011/09/membongkar-30-rahsia-wanita.html

webmdmk said...

Kebersihan adalah sebagian dari pada iman...
Silaturahmi sahabat...Assalamu'alaikum

nelly said...

kadang2 tandas kotor , sampai tak jadik nak pergi tandas
=.=

Mrs.Yie said...

gambar yg paling atas tu tandas ke sarang tikus?? :)

faridah nazurah said...

kdng2 tu ada je manusia yg tak bertanggungjwb kotorkan tandas awam. huihhhh

susu said...

mu ke wt pntun tu?sedakk

caliph shuriken said...

tandas kotor pun msuk kena bayar, mmg x patut, huh...

Anak Wak Mail said...

kalau saya,,tandas tak bersih,,terus tak selera nak membuang!hihi

kjaharun said...

sekarang ni, nak kencing kat tandas yang bersih mesti bayar.. tp ok la kot.. yang tak bole terima, bila yang kotor tu mintak bayaran jugak..

alif haris said...

perghhh ! kotoq gila tandas tu.. huuuhu
sapa yang berak tak flush tu sila la bersalah..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

biar tidur takde bantal asalkan tandas bersih dah ada paip getah...haha

Henry Zackery said...

betul 2.. nak tandas selesa tapi x jaga..ish3...

TEKNIK UNTUK MENJADI POPULAR DI BLOG | INTERNET

hadi said...

wah..siap ada pantun lagi..
...('',)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

bkn main sdp lg la pantun dia.mmg da kne la tu.hahaha ;))

Rohana said...

bagus juga ada pantun2 tu dapat mengingatkan para pengguna.

YOUsoF said...

Kalau dah terbiasa jaga kebersihan, tak kira tandas mana pun mesti jaga bersih punya.. tak tau la rami yang jenis pnegotorrr...



Style-lah pantun² kencing dan berak tuh! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >