24

Penjelasan Mamat Tentang Gambar Fida Buka Tudung



“Saya mengakui itu adalah salah saya tetapi sejujurnya saya tidak berniat untuk mengaibkan nama baik Fida pada mata masyarakat. Dia adalah seorang gadis yang baik". Jelas Mamat bekas Anggota Bujang Sepah.


Menurutnya, semasa gambar tersebut diambil, dia tidak perasan sebahagian rambut kekasihnya itu terdedah kerana tidak memakai cermin mata ketika itu.
wahhh gitu alasan si MAMAT ni... TIDAK PERASAN RAMBUT FIDA KERANA TAK PAKAI CERMIN MATA...Habis tu, duk dating tu tak perasan jugak keee??? 


“Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata.
spontan ke?? sakan posing dan mamat dengan rileks nye shoot tu, itukah namanya spontan?


“Tanpa berfikir panjang saya terus memuat naik gambar tersebut di laman Facebook milik saya,” jelasnya.


“Saya sangat berharap perkara ini tidak melarat kerana takut orang akan mengatakan saya telah mengubah Fida melakukan perkara tidak baik sejak berkawan dengan saya.
katanya.

MORAL : Janganlah bertudung semata-mata hanya mengikut trend... 

Aurat tetap aurat..
Niat tidak mengHALALkan cara.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

24 Orang Komen:

Gua Tertidur said...

gua sokong cunda!!!

wida said...

Setuju dgn komen sis tu

Maghfiratul Helma said...

Asraghfirullah -,-'

kusyi said...

sengal betol artis nih

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

yg sbnrnya ni dia pki tudung ke x tu?ish3..nmpk cm x je.klu ye pun pki xkn la smpai rmbut x reti nk simpul.dlm tv bkn main lg.dating smpai tercabut2 getah rambut ek.....

Si Manis Butterfly said...

mcm xlojik je alasan mamat tu...

DaYiNi said...

hahha ! mmg x leh blahh ..

aimaniman said...

kan dah trend muda-mudi la nie,... budak sekolah la akak tengok, pakai tudung tp rambut panjang dilepaskan dan x pakai anak tudung,.. so rambut2 pun x segan2 nak keluar sebab pemiliknya x segan2 nak tayang...

Cik Azizah said...

tadi kenapa die tak pakai tudung..kalau sungguh pakai tudung die tak kan buka sebarangan kan..

kusyi said...

haha... sokong abg stalker!

dahlah sanggul setinggi2 boleh.. adoi.. sabo jela~

neesa_jun said...

erm...............

zati embong said...

terasa hilang respect.

abghani said...

hanya kerana mamat sign dlm tulisan jawi fida terpikat...tulisan jawi je..

shida'R said...

ish betul ke cam xsgka lak fida nih..nih baru fida belum heliza lg huhuh..

sUe UnniE;) said...

jap ag oficially bukak tdung trus la tu. harp tak..huhu

izzie izzam said...

ntah pape alasan mamat tuh..dlu mmg mnat sngat ngan c fida nih..skaly tgk die cmnie..erm out of servis..haha!!

najihah sahami said...

yeahhhh..hidup cunndaaa!!

RinsyaRyc said...

alarrrr.. sygnya..

http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/referring-site-my-blog.html

Hasrina.As said...

kantoii

♥ norlida ramli ♥ said...

ntahla..manusia ni kejap je brubah..

Anonymous said...

enth la...ap nak jadi dgn dunia skrg ni...semakin menjdi2!bagi sy la kan...nak couple 2 couple la tapi ingt la batas dya!tapi klu rse xley nk jaga batas 2 jgn kapel...sbb bermula kapel ni la jugak bayi x bsalah jadi mangsa n mulalh si laki pompuan ni nak sling slah myalah...pdahal diorg xde otak nk pikir sebelom nk buat pkara x senonoh 2...(eii geram bley igt bayi dibuang)

ctk said...

apela mamat ni..memalukan fida je pegi upload kat facebook..kalau dy sorg je thu, atleast dy boleh nasihatkan..ini upload kat public...bertambah2 dosa si fida tu bila makin ramai org tgk..huhuhuhu

i am S!L4H.. said...

hoh? cmtu ke?

emm..

Scarlett O'Hara said...

Apa nak pelik?Pidah tu pun bukan pakai tudung mengikut cara yang betul.Sanggul tinggi dah tu baju selalu ketat.Dating perkara biasa.Org betul2 bertudung kerana takutkan azam api neraka perangai cam tu ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >