34

Nuffnang Bagi Hadiah Sempena Konvo | Buffered Earning (BE)

Salam semua, 


Sangat tak sangka dan sedikit teruja, dalam keadaan tunggang langgang,  update blog pun jarang-jarang, blogwalking pulak kadang-kadang je kerana buat-buat busy.. Tetapi Abang Nuffnang tetap bagi hadiah kepada cunndaa, maybe Nuffnang bagi sempena cunndaa akan konvo kot...


Baiknye hati abang Nuffnang nie....
Mana tak baiknye, sekali bagi sampai 3.... 


Mesti korang dah tahu kan apa yang Nuffnang bagi kat cunndaa.. opkos la yang semua duk kepoh-kepoh dan tunggu-tunggu tu.... Apa lagi kalau Bukan BE... BE tu bukan bermaksud "Berani Engkau...." BE tu bendanya Buffering Earning... 


Terima Kasih Abang dan Kakak Nuffnang kerana Sudi bagi BE kepada Cunndaa..
BE ni dah berjalan dua tiga hari dah, disebabkan dah 3 hari buat-buat lupa password blog sampai tak log in, memang tersengih sampai ke telinga la hari ni bila dapat 3 BE.


Sebelum buat essay 1050 patah perkataan, cunndaa stop kat sini jelah dulu...
Nanti kalau nengok  ade iklan kat blog cunndaa ni, 
RINGAN-RINGANKAN LA TULANG TU KLIK IKLAN NUFFNANG CUNNDAA YE..



Sayang korang semua.. Muuaahhh seketul soram..

BE ke 11, 12 dan 13 is running..... 

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

34 Orang Komen:

Cik Azizah said...

wah tahniah laling 3 kau sekaligus!! encik nuffnang jijah nak jugak! wuaaaaaaaa :( berbulan xde BE ni..

halidaRahman said...

cm na nk dapat benda tu ? btw, pls buat tuto untuk pasanng nuffnang dgn betul.

reply kat shoutbox*

Cik tikah said...

wah! bestnya :)

Mish Apple said...

acececeh . syork leteww .

isma said...

wahhh,.... best dapat BE.. nak jugak!!!!!!!!

caliph shuriken said...

congratz dpt BE.. ramai dpt triple kali ni ^^

♥ MRS ZACKS ♥ said...

msyukkkkk cunda :) besnyeeeeee ^^ hehehe

cunndaa said...

@Cik Azizah : pat hantar surat cinta kat encik nuff...
cunda hantar sebulan lebih, baru dapat BE..hukhukhuk

cunndaa said...

@caliph shuriken : hehehee..termasuklah caliph.. dapat triple gak kan..tahniah jugak ye

shida'R said...

tahniah cunnda dpt BE shida pun dpt juga tapi satu je BE huhuh..

cunndaa said...

@halidaRahman cunndaa bg link blog kawan cunndaa ye, dia ada bt tutorial bout nuffnang,

ni link --->
http://duniakushida.blogspot.com/p/tutorial-for-u.html

nanti pi study bout nuffnang kat blog shida ye..

gud luck

Jiwa Kamikaze said...

lepas ni promote blog kat canselor plak k!hahaha,..

uLan said...

wahh bestnya dear cundaa dpt BE byk byk... rezeki kan dear... keep it up ea dear.. will support you ;-)

zulhilmi.tempoyak said...

untung la ad kn...

nk konvo pon...student ukm ek..??

dah ad fotogper..??

hihihih

mankete said...

tahniah sayam, nak mcd yer ahahahah

kay masingan said...

lamanya x dapat BE..yang tengah running skrang ni hanya 1...huhuhu

PinKy MoMMa said...

rezeki tu dik :)
moga dimurahkan lagi rezeki cunndaa ya..aminnn..

Anak Wak Mail said...

bestnya..tahnniah..:)

cinonex coreyan said...

nak satu boleh??

harrazdani said...

selamat berkonvo yer...tahniah cunda

Adam Idris said...

tahniah ! :)

Serambi said...

Nice blog....

tieha ismail said...

2 tahniah untuk kamo! satu untuk konvo and satu lagi untuk BE...yeayyy!!!

PORUMAN said...

bukan senang juga nak dpt BE kan ... da lama mengharap tp x dpt2 lg smp skrg ...

Khairil said...

bestnye dapat Be..banyak pulak tu...tahniah...tahniah sebab konvo juga...

Mrs.Yie said...

nanti belanja akak ye..ngeh ngeh :)

izzad b* said...

taniah2

ifwat said...

ifwat pun sama.. lama tak bukak blog, skali tengok dapat 3 BE baru.. n 4 BE lama dah jadik ME lak.. rezeki2..

budakijaupendek said...

nuff baik hati dgn cunda je.
hahhahaa
congrats anyway =)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

da kaya tu bole la blnje :)

Phat said...

tahniah ..phat br dpt 8 BE

izzie izzam said...

mnyelit jup..huhu na tnye nuffnang nih sbenarnyew tok apew..huhu sowi ta ta0 koz ta pnh adew..hehe..yg BE tuh apew lak??

0nenanina Vanilla said...

nuffnang nak bagi adiah sebab nak konvo..congrats yang

aibat said...

congrate..byknya dapat BE..jeles2..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >