28

Cerita disebalik SMS | SMS 18SX

Ketika ayah sudah siap sarapan, tiba-tiba satu sms berbunyi di meja makan. 


Barulah si ayah sedar yang anaknya lupa membawa henfon ke sekolah. 


Ayah membaca sms yang dikirim oleh seseorang yg tak bernama.


Alangkah terkejutnya ayah bila membaca sms yg tertulis lebih kurang begini.

" Hai sayang selamat pagi. Kenapa tak datang rumah baby semalam?
Baby tertunggu-tungu sayang datang tau. 
Terus terang baby cakap, baby tak boleh lupakan saat-saat manis bersama malam dulu. 
Sangat besttt !
Oh ye, malam ni line clear, sayang boleh datang kerumah baby... 
X sabar nk tunggu sayang. Jangan lupa bawa kondom... ''


Ayah tergamam, lalu memanggil isterinya..


'Cuba kau tengok sms ni, tak tau apa nk jadi dgn anak kita ni!' 


Ibu seakan-akan tidak percaya dengan apa yang dibacanya... 


Dan  hampir pengsan membaca sms itu.

Setelah anak pulang dari sekolah, si ayah terus menerpa anaknya.



Ayah : kau nak ke mana malam ni?

Anak : kerumah kawan, kami belajar sama. Exam kan dah nk dekat


Ayah : apa maksud sms ni?  ayah membentak.


Anak : lar... Ni kan sim kad ayah... Henfon ayah kan rosak. Semalam ayah sendiri tukarkan simcard ayah dalam henfon ni sebab nak tunggu sms penting' ~ jawab si anak selamber ~



Si ayah terus lari apabila dikejar oleh si Ibu.


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

28 Orang Komen:

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! hampeh punye ayah

aisyah ecah said...

hehehe....luuc la cite ni... :D

Adam Fikri said...

kah kah kah..pak dia pun sama naik nak mrh anak dia..hahaha...

EnciK AxixOu said...

kalaula kejadian 2 berlaku kat dapur..mesti siayah kene baling pisau..

Raisya Haris said...

Ingatkan anak dia, rupa-rupanya ayah dia plak. Haihh'

Pamie said...

hahaha..kantoi!

shigellazoster said...

hahahahahah jahatnye si ayah rupenye... kuiiuikui

Asyiqin Haulisah said...

hahaha. dah kantoi disitu. tak baik punya. ;)

katak comel said...

klaka gile..ahaha

Nonie said...

hahaha..senget punya ayh.Serius kelakar..wt malu jer kan ^_^

Cik Azizah said...

gagaga kan dah kantoi ayahnya..sendiri punya tak sedar...sengal punya bapak!

Azzah said...

kantoi ayahnya..

Zara Mohd Yusof said...

wow! hahahaha

Syiera Bucuk said...

hahahahhaahahahaha...lawak giler..ape daa si ayah...x pndai cover line lgsg...pastu,ley terlupa lak dri sndri yg buat...hahahahaha(smbg gelak)

narjihahmuslim said...

nice sis. kelakar! :D

Nur Aischa said...

hahaha ya allah. mati2 igt kan tu msj utk anak dia, tgk2 ayah dia sendiri.. haishh

Abg Stalker said...

HAHAHAHA..hambekk kau.kn da kantoi.kui3 ;P

cik wanie Lovela (CWL) said...

heheheheh salah sms ka hehe

Cik Jingga said...

hahaha.. kantoi.. kuang kuang kuang

diana said...

ekekeke..
naya ja..tak pasal2 je
perang besau..ekekeke

Aida Omar said...

hahaha...sendiri kantoikan. macam mana boleh lupa daaa...

Phat said...

hahaha..kelakar mmg kelakar nice..

cik cunnda phat nak copy ek nanti kredit utk cuunda hehe

yana lyana said...

kahkahkah.
tak memasal je dah kantoi!
kesian sang ayah..hehe..

Mrs.Yie said...

x pasal2 si ayah kantoi..hahaha

Rtp Farra Arisha said...

ayah pula yang menggatal berlebihan! -,-

kpah k-poh said...

ayah tu nak kena lesung batu tu...

shida'R said...

hahhahaa siooottt...jerhhh.... :D

Nur-nba said...

Haru.. perang besarlah jawabnya tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >