13

TABIAT atau BUANG TEBIAT

Tabiat atau buang tebiat cunndaa.....layaaannn jelahh

1. Sebelum publish entry kat blog, mesti preview 2,3 kali.. baca semula apa yang terkandung, dan bila puas hati baru publish..


2. Selalu keliru dengan arah kiri dan kanan.. Sangat failed. Bila cunndaa jadi pemandu pelancong untuk family, encik BF, atau sedara mara.. Bila tang bagi arah kiri dan kanan tersangat-sangat failed... Sebab tu cunndaa akan guna tangan dan mulut akan jadi mulut itik.. Sini..sini...ikut sini. Aduyaiii..


3. Tak suka makan ubat jenis cecair... Lebih suka ubat pil dan jenis kapsul.


4. Tak akan korek hidung dan korek telinga serentak.... agak-agak ada orang buat ke??? kehkehkeh


5. Gosok gigi dulu sebelum cuci muka... Pernah semasa mamai dan kalut-kalut, nak gosok gigi dengan pencuci muka...Nasib tak sempat.. fuhhh


6. Sangat fanatik pink dan unggu.Bila nampak je barang yang berwarna pink dan unggu,terus nak terkam.. 


7. Minat abang Fahrin Ahmad.. owh abam, i lebiu.


8. Bila bosan, akan mengelamun nak kawen...owh diri ini terasa gedikss... hukhuk.. Mesti cik jijah blogpecut selalu angan-angankan yang indah kan sebab tak lama lagi akan bertukar status... tak sabarnye nak taweeenn.


9. Dah habisss agaknye celoteh kali ni..


10. Sama seperti diatas...kehkehkehkeh..

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

13 Orang Komen:

miss Fyqa said...

tak suka makan ubat. hehe..

tapi yg no 1 tu selalu buat. kuikui..

Si qusowt said...

nombo 4 xbley bla!hahaha

nina athiramisu said...

akak,saya rasa tu tebiat hhaaahaha

Cik Azizah said...

hahaha...takutnya nak hadapi liku2 kehidupan lepas niiii....huhuuuu~~

LydSunshine said...

No 9 dan 10 tu mengelat. Hehehe. Mana ada org korek hidung dgn telinga serentak. Nanti tak fokus.

afzalsukasuki said...

afzal plak obses ngan bantal.tek boleh tgk bantal,mesti rasa nak tdo! :P

Qaseeh Tolia said...

Biasala la tu... semua org ada tabiat memasing...

Anak Wak Mail said...

hahaha..sama jugak,,gosok gigi dulu baru cuci muka,,:)

oh peminat fahrin rupanya!

Abg Stalker said...

kene kwin cpt bdk ni..da wajib.heheh :P cunndaa,klu korek idung+mkn karipap pnh la.HAHAHHA

shida'R said...

hehe suke abam fahrin yer..hehe..berebutlah dgn gul yg minat fahrin dluar sna cik cunda oii hehe... ^_^

Khairil said...

ooowww...peminat FA ke...

Azhafizah[フィザ] said...

dah jadi habit kot camtu..kdg2 pikir balik cam lawak je kan..sukar nk kikis kot

~cik lenny~ said...

tau sgt u suke pink..i pon suke jugak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >