15

TAHNIAH Untuk Cik Azizah Dan Zulkhairi | Selamat Bertunang Dan Selamat Pengantin Baru



Salam Warga blog... Entry cunndaa ni special untuk Cik Azizah a.k.a Jijah Blogpecut. 
Beliau sudah pun bergelar tunangan kepada Encik Zulkhairi dan sekali gus memegang title isteri kepada beliau kerana 11.12.2011 merupakan tarikh keramat bagi pasangan ini. Acara pertunangan dan Akad nikah dilakukan pada tarikh yang sama..

Selamat Bertunang dan Selamat Pengantin Baru cunndaa ucapkan. Semoga masjid yang dibina diredhai ALLAH swt dan  menjalani hidup berumah tangga dengan bahagia. Semoga semuanya selamat ye..

Sudah bertukar status Jijah kita ni.. Bukan Cik Jijah lagi..Tapi dah Puan Jijah sekarang ni.. Walaupun status kita berbeza, namun persahabatan kita tetap sama seperti dulu sayang.. Walau kita tak pernah bertentang mata, Namun persahabatan kita tidak mengenal warna anak mata..kehkehkeh

Tak sabar nak tengok gambar Puan Jijah dengan suami tercinta, Abang Navy


SELAMAT PENGANTIN BARU SAYANG.. TAHNIAH.
SEMOGA MAJLIS RESEPSI NANTI BERJALAN DENGAN LANCAR

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

15 Orang Komen:

Noh Kodiang said...

laaa..da kawen rupanya jijah...lama tak masuk blog...tu yg taktaw tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah buat mereka berdua..comel profile pic kat fb..

Pendamba Mawar said...

wah.. lagi mantap cik eh puan jijah kita.hehe

fiQ'Ra said...

blogger terkenal tu.. hehe, selamat pengantin baru kak jijah :)

Cik Azizah said...

wuaaaaaaaaaaaa!! terharu giler...maceh syg!! nanti sanding jijah confirm jemput k...

cikpjaz said...

suka tgk pic kat fb cik jijah..
sweet sangat =]

shida'R said...

hehe..tahniah bt jiejah dan suami ^_^

Qil_H0shi said...

slmt pgntin baru cik jijah:)

Cik Diana said...

tahniah :) smoga bahagia ke akhir hayat

Pakaian Muslim Formal said...

selamat berbahagia,,slm kenal

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah untuk cik jijah..opss..puan jijah..fiza pun xsabar tunggu gambar die ni..hehe

Saddila said...

kahwin ?? erghh terasa nak kahwin cepat laaa :( *tak senonononh dila haha

Anak Wak Mail said...

semoga bahagia sampai ke syurga..;)

Cik Azizah said...

maceh yunk....hehehe

emy zulaiha said...

wah bestkan..! tahniah cik jijah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >