19

Lu Pikir La Sendiri

WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang.

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi!

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook!

TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau..

GOOGLE : DIAMMM!! Aku ada semuanya.

MOZILA : Eh, tanpa aku, korang tidak boleh diakses.

IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha…gua kan ada..!

MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!

IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!

INTERNET : Sudah!!! … jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde..! Power tak aku?

FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk..!!!

YAHOO : Facebook, jangan riyak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu?

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power!

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

19 Orang Komen:

nurmujahidah said...

cantiknye header cundaa,, jeles,, grrr.. hahaha,,, :D

Anisa Hang Tuah said...

okay..ini memang lawak :))

Ira Nur said...

wahhhh,cunndaaaaa !! haha
klaka gler..
btw,cntik sgt2 blog. luv pink :)

Pendamba Mawar said...

kun fayakun..:)

Cik Azizah said...

hahaha best2..semuanya ade kepentingan masing2..kalau xde salah satu.memang tak online la jawabnya! hikhik

kiz said...

kehidupan itu saling perlu memerlukan.

LydSunshine said...

GUna tenaga solar utk cas bateri atau hidupkan PC.. Hehehe.

budakijaupendek said...

TNB gak yg menang. hehe

shida'R said...

heheh nice entri cundaa...lawak lak bca..so yg bkuasa skg elektrik hehee..

Maii said...

Hahaha awesome ;DD
Manusia: Kalau kitorang tada, korang pun tade guna..

mr.curly said...

penambahan:..last skali power ranger pn dtg..hikhik

Aida Omar said...

hahaha..lawak la cundaa. dah macam perbualan manusia biasa pulak feel nya. Akhirnya TNB jugak yang berkuasa.

Miz Novexx said...

kahkahkah... sangat kelakar ni sis cundaa,
masa mula2 baca tadi konfius jugak sape yang paling power rupa rupanya kabel tnb lah lagi power... ;D

BeloG MTT said...

Haha kelakarrr :P

Nonie said...

hahaaha..lucu la cundaa ni.serius! ^_^

SeseDaP RaSa said...

hahha..lawak..last2 TNB

shira said...

hehek ~ saket perot gelak :D lucu (><)

jual pakaian online said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

jelah said...

hahaha..nk pecah perut rsenyer...dahsyat giler dialog ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >