21

Saya Ada Bakat Terpendam..hehe

Salam kepada semua warga blog terutama sekali kepada geng FiQ'Ra.
Kali ni cunndaa join aktiviti ke-4 daripada geng ni.
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Ni blogger card cunndaa

Nak tahu apa bakat terpendam cunndaa??
 Jum skodeng gambar kat bawah ni untuk mengetahui apa bakat terpendam cunndaa..

====
====
====
====
====
====
====
====
======
====
===
==
=

 Jeng Jeng Jeng...
Ini lah bakat terpendam dan  bakat TERENDAM cunndaa..

MENJAHIT MANIK, LABUCI, MUTIARA dan sewaktu dengannya..
Ni cunndaa jahit baju cunndaa dan baju adik cunndaa sendiri. Chibie

Selain daripada tu, cunndaa ada ajar adik cunndaa dan kawan cara nak menjahit manik ni..
ALHAMDULILLAH... mereka berjaya..

buktinya :
Wahhhh gitewww.... 
cunndaa orang pertama turunkan ilmu menjahit kepada beliau..KATENYA lah...
Debot ni classmate cunndaa masa study kat UKM dulu
Menjahit ni bukan orang perempuan je taw pandai.. 
Orang lelaki jahitannya lebih kemas..
Kebiasaannya lah..


Doakan cunndaa cepat posting ye kawan-kawan ^^, Tengs

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

21 Orang Komen:

Joel Leslie said...

wahh, hebat bakat ni :) boleh buka order la ni. hehe. kekalkan bakatmu yang HEBAT ini! :) sya pun pernah jahitbenda macam ni cuma bagi saya memang susah. sehari suntuk pun x siap2 :/ perlu belajar dr awk ni. hehe

jom terjah n komen sini ->

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Qyla said...

wahhhh . sy nak minta tolong akak jahit manik kt baju kurung sy bole ? heee

GudLuck Kak Cunnndaaaaa :DDD

◕berlygerly◕ said...

waahh ~ kretif nya kak cunda . cantek ~ cantek ~

Zana said...

Wahhh nanti boleh tempah . Baju kahwin kak mas (admin) nanti tolong jahit manik lawa2 hehe Gud lux XD

Bluewendy said...

wahh!! nanti leh lah ajar wendy jahit manik lak yek..hihi..=)

nuha zahari said...

wah! nice nice. hihi. pandainyaaa. nak belajar lah nanti, macam best. huhu. bytheway, good luck!

xoxo

Miera Akmalina said...

akak kreatif laa .. nt ajr myra yea ..
jom akak terjah sini
http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

En. Muncit said...

wow ! hebat bakat ni !
lepas ni boleh la amik order kn !hee
good luck ! jom jenguk blog sy pulak !

Pendamba Mawar said...

saya suka la yang baju merah tu.haha

LidiaSuraya said...

Bolehhh amik tempahan ni.. Pasti lumayannnnzz

anis said...

wah cantik2

Cik Azizah said...

wah cayalah! jijah p0andai jahit baju..so ape kata kita buat bisnes..cundaa jahit manik..hehehe

Syieda™ said...

hai cunnda,
terbaek!! susah nak cari orang yg pandai jahit manik ni. kalau tempah buat manik untuk sepasang berapa ye?(ikot saiz bunga kan?)


jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

NiaLidia. said...

wahhh , bagus ni. boleh dpt income. heeee good luck !

jom komen NL punya bakat? heee xD
http://nialidia.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

DiDiE eLa said...

cantik...jahit manik...perlukan kesabaran~~hee

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

fiQ'Ra said...

mmg akak berbakat hebat.. akak boleh buka kedai ni kak.. kembangkn bakat yg sedia ada.. tak semua org kreatif mcm akak.. susah tu nk menjahit :)

aisyah ecah said...

memang hebat la bakat akak ny...bleh jhit mani semua..6ti bley la tmpah...hehe,congrats sebab dppat first place...
jom terjah blog sy yg xsbrapa ny..
http://coretanhatisigadis.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Qienah said...

mmg berbakatni..leh ajar akak x?akak yg simoke2 boleh le..tp mcmni mmg hbt le..:)suke2..

Qil_H0shi said...

tahniah menang :) .,ssh tuh nx jht :) .,btw.,follow sini

Abg Stalker said...

cunndaa klu ajar abg,mmg bole sawan la.masak abg bole,kje2 rmh ni mmg pass gred A+ tp bab menjahit tercirit ckit.buruk kot mmg tgn x berseni T_T

Azhafizah[フィザ] said...

nak tempah boleh?hehe.cantik sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >