13

ShoutMix Melabuh Tirai, Selamat Datang Cbox


 Yang  patah tumbuh, yang hilang berganti...
Begitu juga dengan shoutmix ni...
Bakal meninggalkan kita semua yang tak mampu untuk membayarnya..

Jum lerrr kita bertukar kepada cbox.
Tak kenal maka tak cinta.
……..@*@*
….@*……..@* …………………………@*
..@*……………@* ………………@*……..@*
.@*……………….@*……….@*……………..@*
@*…………………..@*…@*………………….@*
@*………………………*……………………..@*
.@*…………………………………………….@*
..@*………………………………………..@*
….@*…………………………………..@*
……..@*…………………………..@*
………..@*……………………@*
…………….@*…………..@*
……………….@*……@*
………………….*..@*
……………………@
……………………*
……………………@
……………………


Cunndaa yakin, semua orang tak suka dengan cbox kan?
Begitu juga cunndaa..
Naik lenguh tangan ni duk taip satu-satu time BW
tapi nak buat macam mana...
Kena la gigih jugak deknon oii

Jum bertukar semua..
Inilah gayanya Cbox baru cunndaa..
Ringankanlah jejari runcing menaip kat situ ye


Nak manfaatkan Shoutmix hingga ke nafas terakhir...
◕ ‿ ◕


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

13 Orang Komen:

Raisya Haris said...

Best juga guna cbox ni, harap-harap nanti cbox tak jadi macam shoutmix ler.

Pamie said...

dah tak lama lagi nak kne berbayar dah..huhu..

Abg Stalker said...

abg gn chatbox rs nya sblm ni. :)babai shoutmix.

Koding said...

babai juga kat Shout Mix..

Cik Azizah said...

tata shoutmix...huhuhuhu :( welcome cbox!

Nurul ain said...

beralihlah ke cbox / shoutbox .. :p

farz zull said...

guna fibox pun style...ngeheheee

Azmi Khan said...

cerai je shoutmix tu....
berani2 mintak duit kat org....

NuraftinaDewi said...

salam. mcm mna nak dpt cbox mcm sis punye ni?

noornazuha said...

belum tukar lagi...mcm mana nak tuka ek...?

Haw said...

cbox pun tak best.. jom baca entry sy pasal cbox

Maii said...

Tak suka cbox..banyak yang fake..

BeloG MTT said...

Cbox okay cuma kalau nak BW kena dok ulang ulang masukkan url bagai -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >