14

Nuffnang Baik Hati | BE ke-17 daripada Dumex Dugro

Terima Kasih cunndaa ucapkan kepada Nuffnang kerana baik hati dengan cunndaa. Dah lama cunndaa tak berblog secara aktif sekarang ni. Buka blog hanya sekadar join segmen dan kadang-kadang hanya balas jejak rakan-rakan yang menyinggah. Kalau cunndaa tak shout ataupun tak komen, cunndaa mintak maaf sebab line ni bermasalah. tapi cunndaa tetap singgah di blog anda.

Lepas ni nak berhijrah dah. Dah merajuk dengan broadband MAXIS ni. Tapi gaya hidup nomad macam cunndaa ni susah kalau tak pakai berukbang..sebab berukbang senang dibawa kesana kesini..sabarrrr jelahhh..

Kalau hujan, line tak payah  cakap lah.. Teramat amat amat dan amat slow.. Slow and steady katenyee.. tapi dah naik muak menunggu loading..

NAMUN.. Encik Nuffnang tetap SAYANG cunndaa kan kan kan... 
Tanpa sedar, cunndaa dapat BE daripada Nuffnang.
  BE yang ke-17..
 Baru ke 17 . 
Orang lain dah dapat BE yang ke 177 dah agaknye..

Kalau nampak Iklan ni duk berjoget kat Blog Cunndaa, 
jangan jeling-jeling je taw..
Klik la sekali... 
Mekasim cayam.


Wahhhhhh..... Tak sangka, dah lama BE DUMEX DUGRO ni running.... 
Gracias Encing Nuffnang Sayam.
Lain Kali Bagi lagi...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

14 Orang Komen:

Pendamba Mawar said...

best laaaa bila la PM nak merasa

nurmujahidah said...

alamak,, camne nak buat ni,, kejelesn melanda,,,, muja baru dapat first be few days ago,, tahniah,, :D

Cik Azizah said...

tahniah sayang! alhamdulilah rezeki..

shida'R said...

tahniah cunnda :)

Phat said...

wah tahniah leh banje ni hehe

fiQ'Ra said...

kak cunndaa, lepas ni dah boleh cashout la tuuu.. meh belanja mas :P

Pamie said...

tahniah dapat BE baru..hehe..

Sally Yatiey said...

bestnye dapat BE :) hehe

aisya said...

tak pernah pun dapat.. huhu

DeQWa said...

tahniah....
ade gak yg ke 17,sy nie langsung xpenah merasa BE...cane bentuk rupe pun xtau...asyik dpt CPC je manjang...
takpe lom ade rezeki kot..hehe

Cik Nurul said...

jeles3! huhu btw, congrets.. ^^

Zana said...

Rezeki masyukk . Tahniah akak menang bakat terpendam tuu XD

Abg Stalker said...

org lain mungkin dpt 1.7,cunnda 17 dan ada yg 177.tp abg 0.17 pun x pnh dpt lg.ok,poor me.spe srh malas update survey.

Syieda™ said...

en. nuffnang xsyg syieda!! xda BE langsung. 1sen pun die blom bagi. nak majuk la. nak delete la.. @_@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >