26

Coconut Shake Chocolate Chip





Jum, cunndaa bawa dalim semua pi pekena cocunut shake ni..

Pelbagai aiskrim yang boleh pilih.

Sangat best...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

26 Orang Komen:

SYARIFF HAIKAL said...

CUNDAAAAAAAAAAAAA MNUM X HAJAK!

lala shaheila said...

Ayark...lapau dah ni... :(

cunndaa said...

@SYARIFF HAIKAL : xleh ajak, nnt saya x cukup..kekekeee ^^

Cik Ezy said...

terliurrrrrrrrrrr..
nk jgkkkkk

Anisa Hang Tuah said...

sodapppp

apek poyo said...

woooo...yg ni baru betulll..hahhaha

Elie Lily said...

ala..ni buat jeles ni! nak jugak!!

sharifahzakiah said...

mak aihhhh telan air liur jap ! gulpppp !!

Fathiah Hamim said...

perghh fa yang tak minum air kelapa pun boleh terliurr

Suria said...

kat mane niiiiiiii..?
terliurrrr... :D

schaze zainn said...

sedapnya!

nak jugak!

xP

cunndaa said...

@Suria : ni kat Bandar Pasir Mas, Kelantan...

cunndaa said...

@schaze zainn : jum dear, dtg sini cunda belanja...

Abang Stalker said...

ni kt mn cunndaa?abg biasa pekena kt melaka je..coconut shake dia aiskrim vanila je ada. :)

syerz eyryn said...

da rase coconut shake mlake ?
hehe :) best jugak !

cunndaa said...

@Abang Stalker : ni kat area umah cunndaa...coconut shake die mmg mavelessss ah...
kat melaka 2bintang je cunndaa bg...^^ tp beratur panjang kan kat situ...

cunndaa said...

@syerz eyryn : pernah dear, dlu cunndaa praktikal kat melaka, pernah la p pekena coconut shake kat sana, yang kat sini lg best...

Nina Athira-misu said...

sedapnyer minum air ni..dah lah hr panas nih.. jeles!!

SYARIFF HAIKAL said...

pehhhhhh cunda..sharing is caring..hheehe

cik najihah said...

err sedapnye

Abang Stalker said...

aah..smpai nk accdnt kete bercium2,sbb diorg duk beratur ramai2.ada daun ketum agknya. :P *ke hati je.

Gadis said...

sedappnyer...

time tgh pose ni ..terliur tekak..
nyummyyy...;-)

cunndaa said...

tu la, hari tu panas ketiak beratur nak dpatkan shake kat situ...
tp best lg kat tempat cunndaa ni...
abg meh la sini, ajak misszra, cunda bawak abg p minum kat sini..makanan pun boleh tahan bes..

alif haris said...

nyum2 .. sedapnye .. nk curi lah .. haha

perondajaketbiru74 said...

sedap ni ...

Albenz said...

Perghhh!!! best nyer...tp tmpat nyer jauh...huhuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >