32

Mohd Ashraf Hafiz atau Aleesha Farhana Meninggal Dunia

Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz yang gagal dalam permohonan menukar nama kepada Aleesha Farhana telah meninggal dunia di Hospital Sultanah Nur Zahirah pada jam 5 pagi tadi. 

Mahkamah telah pun menolak permohonan beliau pada 18 Julai lalu dan akibat daripada penolakan mahkamah tersebut, beliau menghadapi tekanan dan menerima pandangan negatif daripada masyarakat.


Ashraf yang lebih mesra dengan panggilan Aleesha membuat permohonan menukar jantina di Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu pada 25 Mei lalu bagi memudahkannya diterima masuk ke Universiti tempatan untuk menyambung pengajiannya selain daripada kesukaran hidup sebagai seorang wanita yang berstatuskan lelaki. Namun Mahkamah menolak permohonan beliau.

Allahyarham Telah membuat pembedahan menukar jantina di Thailand pada tahun 2009 lagi. Beliau telah dimasukkan ke hospital pada jam 3 pagi semalam setelah mengalami masalah jantung dan tekanan darah rendah. 

Semalam, doktor mengesahkan bahawa Ashraf telah mengalami serangan jantung yang tidak stabil atau 'unstable angina with cardiogenic shock'.

Daripada ALLAH kita datang, kepada ALLAH kita pulang. 
AL-FATIHAH


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

32 Orang Komen:

Asiah Jaffar said...

kepada DIA kita kembali. Al-fatihah..

laskar pelangi said...

al-Fatihah..

amranaiman said...

al-fatihah.... emmmm

Idayu Harun said...

Trima kasih bagi tau.
Sye mintak izin share maklumat ini ya ??

terima kasih ...

ADAM FIKRI said...

kesian org tu..tak bersyukur dengan pemberian tuhan

janaheaven said...

kecian ya.....
tapi arwah pun x minta diriny jadi mcm 2...kita doakan roh ny selamat....insyallah....

mana yg baik dijadikan teladaan yg krg baik kita jadikan sempadan.....

Cik Ezy said...

mmg terkejot la bace pasal ni kat facebook td..

Ieja zukhi said...

huishhh..bio betol dh meninggal nih...innalilah...

sue-sama said...

Ya Allah...innalillah :(

Wanie said...

mudanya lagi arwah..
al-fatihah~

Nina Athira-misu said...

moga rohnyer dicucuri rahmat...

alif haris said...

al fatihah buat arwah ..
semoga rohnya dicucuri rahmat Allah

abbey~ said...

Al-Fatihah~~

eja said...

al fatihah..takziah buat keluarga..

cik kiwi's said...

terkejut gila tadi tengok fb. baru je dengar pasal dia ni beberapa hari lepas. alfatihah

ArulchelseA said...

Al-fatihah

wan_cikgumuzik said...

innalillah... alfatihah...

sharifahzakiah said...

Al-fatihah...smga rohnya dicucuri rahmat..

Abang Stalker said...

al fatihah..

dak eina said...

al-fatihah...

shida'R said...

alfatihah buat beliau..tp bagaimna keadaannya nanti ktika btemu dgn yg esa huhu^^

NURUL NATASYA AMIR said...

hnya ALLAH yg mampu tentukan segala2 nya..Minta dijauhkan la suma ni..Huhu

❤ Kyu ツ said...

al-fatihah

★ aIsyaH ★ said...

al-fatihah..~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

al fatihah

semoga rohnya dicucuri rahmat

Aida Omar said...

Al-Fatihah buat beliau..

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

al fatihah .

cik sue ;) said...

@Asiah Jaffaralfatihah. gler tekejut aku dgr biter td..

fiq. said...

unstable ungnia

sama penyakit dengan mama kita, takotnye... =[

al fathiha untuk asyraf

nadia fatihah said...

al-Fatihah..

NuR 'aQiLaH said...

thing happen 4 a reason..myb? :)

hira said...

Innalillah. tak tau nak cakap apa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >