21

Doodle | Special Untuk Perhatian Hati



Doodle ni Special untuk Nina.
Cunndaa harap Nina suka dengan Doodle yang akak createkan nie..
Sekarang ni Nina sedang giat melukis doodle..
Gud luck sayang..

Mungkin Nina akan terkejut kenapa la cunndaa bagi nina hadiah tiba-tiba..
Sedangkan Cunndaa tak buat contest and ofcoz nina tak join contest..
Cunndaa saja-saja nak bagi kat nina..
So, tak payah pelik-pelik ye sayang..

Terima Kasih sebab suka blog akak..
Terrrrharrruu sampai tergaru-garu..
Sebab....
Sebelum ni memang cunndaa tak perasan pun bloglist Nina.
Ni baru perasan..


Rasa kerdil disitu bila satu list dengan blogger terer lagi hebat..
Terima Kasih Nina sebab sukakan blog akak yang biasa-biasa nie...

So, sebagai tanda terima kasih, akak createkan doodle untuk Nina..
Hope Nina Suka..

:: Masih di Terengganu ::

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

21 Orang Komen:

Abang Stalker said...

untung le nina..cantik doodles cunndaa.kemas je. :)berbakat skrg dia ni..

Cik Bell said...

comel la dOodle tu ;)

muhamad hanif said...

mnalah itew punya doodle ;)



AHAHHAHAHAHAH

dill said...

comelnye!

dill.

Syazwani Amira said...

tahniah :)
btw, kte ada tagged utk cunndaa..tgk ye klau free :)

alif haris said...

terharu smpai tergaru2 ..hahaha cmne tu kak ?

Liyana Zahim said...

Pehh teharu tgaru2.. Kakakakakakak~

Fathiah Hamim said...

untung laaa =D

Nina Athira-misu said...

kak cunndaa!! mekacih buatkan nina doodle..suke sangat2!!

chiqubie said...

kak..nk jgk!

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

jeles meyh.hehe
btw chantek doodle 2

ABU said...

wah tahniah anda sebaris retiss blogger..:)

Khairil said...

doodle tu kartun tu ye?...sori saya tak tahu...

cunndaa said...

@chiqubie : kan niq dah buat hari tu..yang rambut cam mickey mouse tu..hahahaaa

cunndaa said...

@Khairil : katun encik khairil, bukan dodol made in kedah tuu..hehheee... ^^

cunndaa said...

MEKASIH SEMUA ^^

N A N I said...

untunglah pandai buat doodle,
nani bljr2 tp tak pndai2 jgk :(

apik pehe said...

hehehe..akak!!!(tibe2)...nak doodle gak!!!tapi jangan bagitau lidi tau..nanti dia marah

Terbelog said...

lawo2 :)

cunndaa said...

@apik pehe : kehkehkeh..lidi majuk dah ngn apik tuu...

nelly said...

comelnya ...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >