27

Awak... Jum Kita Main... Best Woooo

Bila on9 je, mestilah terjah blog geng Kongsi Blog dulu.. Serang diorang..
Dalam asyik menyerang, nampak la entry 

Dengan muka poyo lagi cengeng, cunndaa terus kelik-kelik, nak tahu la jugak, sape yang berani ajak Cikgu Wan Main tu.....
Jeng..Jeng..Jeng.... 
Agak-agak sapelah gurl tu...

Bila Cunndaa klik entry tu... 
Fulamakkkk rasa nak main jugak lah... Boleh ke main tiga orang??
Nak main berapa orang pun boleh derrr...

Tak caya pi klik dekat blog si GADIS BERNAMA ZUREEN..
Dia sangat pretty dan teror bab-bab doodle dan flash..

Nak Tahu Ape yang Cunndaa Main..

=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=======
======
=====
====
===
==
=

Zureen pakai camgini gi kelas, mesti ramai nak tekel..
Ayu vs retro sikit...
Tu la permainan yang cunndaa main..
DRAG AND DROP BAJU MENGIKUT KREATIVITI
seronok dan sangat teruja nak main...
Tabik spring ah kat Zureen sebab die sangat kreatif..

Permainan dia senang saja...
Tak Cayer??
Kalau tak caye... INTAI SINI..
Jum kita main ramai-ramai

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

27 Orang Komen:

Wanie said...

haha..main ape ni?
pakai2 baju?
zureen mmg pandai buat doodle & flash kan..
comel je..

Anisa Hang Tuah said...

wah wah..nak main jugaks

zureen said...

hahhaha.. yess.. nampak retro.. thanks sbb join yee cunndaaa.. ;p

cunndaa said...

@Wanie : a'aa wanie..main pakai2 baju ngn kain..kekekee...p blog zureen main benda nie..^^

cunndaa said...

@Anisa Hang Tuah : jum dear..

cunndaa said...

@zureen : welkem dear...shukerrr...cute

pha is said...

fuh... agak kontroversi disitu... rupa2nya... owh..

cekodok said...

cam best ja....laki2 nak maen bole x...haqhaqhaq...

Koding said...

Nak pakai jugak fesyen macam cunda tuh...

Bluewendy said...

hihi..cundaa..kite pon men gak dress up nih..cumeykan..kih3..:)

nadia fatihah said...

retroo! ahahah

cunndaa said...

@cekodok : boleh je...p kat blog zureen taw

cunndaa said...

@Koding : tu bukan cunda la koding, tilik betul2....ade cam tak sape empunya muka tu...?
tu la zureen suka shushi..

Cik Ezy said...

comel je game ni..
hehe

najihah sahami said...

wah...macam best je....match2 baju ea..hihik

aDda said...

alahai cik cunda versi cartoon...hehe

alif haris said...

hehehe .. comel2 ..

zureen ni memang kreatif la oragnye bab2 flash :D

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah.... tajuk gempak jugakkk..!! hahahahhhaa...

Acik said...

hahahaaa ... nak jugak la! :)

muhamad hanif said...

ahahaha,

style betullah..

Far8 budak baik said...

hahaha...
macam2..jagan ikut budak
tuu..=p

lilypelangi said...

comelnye cunndaa :D

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

caliph shuriken said...

dh main game ni tapi blom wt en3.. layan exam dulu, hikk...

Azary said...

hai...

iMBobo said...

dah main! best! haha

amir aizat said...

comel doodle tu! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >