17

Kurasakan Something

Ada rasa something tak hari ni?
Ada bau something ke? 
Tak de erk??


Kalau nak rasa something, Sila terjah blog KURASAKAN SOMETHING milik ABANG EQBALZACK yang lebih dikenali dengan ABANG EQ



Dah lama nak post entry ni, cuma hari ni baru berkesempatan.
Cunndaa rasa something 
BILA....

=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=======
======
====
===
==
=

Kembang kuncup lobang idung bila ABG EQ add  FESBUK CUNNDAA..
Terima Kasih ABG EQ..
Kalau sudi, terjah lah blog cunndaa jugak ye...

Kalau Dalim semua masih belum kenal siapa ABG EQ sila terjah blog beliau.
Mustahil lah kalau tak kenal ABG EQ ni..
Muka beliau pernah terpampang kat Kosmo taw..

Bangga sekejap bila Abang-abang otai sekodeng kita...
Bia dari jauh pun....
kehkehkeh

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

17 Orang Komen:

shida'R said...

untung la dear hehe^^ nk pi terjah sbb tak kenai g ngeeee :D

cik najihah said...

abg eq blogger yang sangat2 peramah & tak sombong

Abang Stalker said...

wah..da ada abg baru la dia.. :)kembang idung ek.hahaha

r'Da said...

waa manyak syiokkk!

cunndaa said...

R'da : ape yang banyak sayang?

eja said...

waa..best la otai add..hehee...

PinKy MoMMa said...

abg eq mmg tak sombong..dia yg add bukan kita yg add huhu :)

eqbalzack said...

salam,
abg eq dtg terjah...
terima kasih byk2 buat link entry ni. sebenarnya abg eq sibuk dengan study PhD tapi kalau ada kelapangan mmg akan tinggalkan jejak/add FB kawan2 blogger..nak sombong2 ni bukan abg eq la..
selamat berblogging ok. abg eq followww...

cunndaa said...

@PinKy MoMMa : betul tu pinky momma..

cunndaa said...

@eqbalzack : wasalam abg eq..
presentation dah habis kan..
gud luck dalam PhD abg eq.
tq follow cunndaa..

Cik Azizah said...

yup mmg betol...tu akaun FB abg eq untuk blogger2...hehe

Wanie said...

approve tak cundaa?hehe

cunndaa said...

wanie : hahahaa...apprve dear. tp hari keesokannya...kekeke ^^

alif haris said...

wah wah bangga la tu akak blogger otai add facebook .. haha :D

soooooour said...

wah...bnyk add...x mau approve ke?????

Aku Afzal said...

tertunggu2 abg afzal terjah gak tu..tp 10 tahun akan datang :P

muhamad hanif said...

waaa,


weewiittt !!



AHAHHAHAHAHAHAHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >