38

Masalah Problem ATM


 BEBERAPA MINIT BERLALU

MORAL : JANGAN MENILAI SESEORANG DARI SEGI RUPA FIZIKAL..
NILAI LAH DARI SEGI HATI BUDINYA...

NAMPAK GENGSTER, TAPI DALAM HAI ADA TAMAN WOoooo...

BILA SAMPAI GILIRAN CUNNDAA.......


Selalu macam ni taw...
Mesti Dalim semua pernah alaminya kan??
Nak-nak lagi time nak dekat musim raya..
Aiyooo...beratur punyalah panjang,
bila sampai turn je..
OUT OF SERVICE...
sabau jelah..

Sekian, 

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

38 Orang Komen:

schaze zainn said...

selalu gak jadi mcm ni =,="

liyana shamsuddin said...

betul tu..slalu jugak la jadi kat saya macam tu..

alif haris said...

hehe .. sabo je la kak cundaa :)

rompak bank je la senang ^^ haha

fiq. said...

saya ni lagi teruk, beratur punye panjang,
bila sampai turn,, atm rosak,
siap kad kena telan,
pulak tu kalau kad dengan atm berlainan bank,
memang kene buat kad baru,

haduiyai, memang kene jadi seorang yg tabah :P

Fathiah Hamim said...

haha kesiann. tapi sebenarnya kekadang bila dia out of service. tuh jangan terus give up. dia cuma hang kejap.macam fon. hehe

najihah sahami said...

hohoh..betul tu.muka ganas, tp hati cam tisu..^^

Wanie said...

rambut je cacak, hati tak..hehe

penah je jadi macam cundaa ni..huhu
sabo je la..

darla carolina said...

really seriously ! I HATE this part -.-" HAHA bengang je tunggu lelame kann .

caliph shuriken said...

pnah terkena cmni jgak, huh..

p/s: nice.. komik pertama kn? ^^

latest en3: wordless wednesday: impian

cunndaa said...

@alif haris Kite bakor je ATM tu..hahahaa

cunndaa said...

@fiq. : yeke? kesiannye..pasal telan2 kad, cunndaa tak pernah alami lagi..

Miz Novexx said...

hilang segala kesabaran kalau jadi camni...

cunndaa said...

@caliph shuriken : yups, ni 1st komik..before ni buat doodle pakai Paint Tool je...
thanks to you.. ^^

zureen said...

tulaa... tapi kenyataannya memang semua orang pun macam tu.. tu pasal 1st impression tu penting..
kan?

Cik Azizah said...

selalu tau mcmtu.. grr! kdg2 malu jugak. time kita je out of service!

fiq. said...

sebab atm tu memang ngoks! terpaksa buat muka tenang depan org ramai...huhuhu

syrupmasin said...

haha..cukop ta suke bile tunggu gile lame..smpai turn terus out of services..perghh..rase nk bakar atm tuh :D

aku & Fantasi said...

hehehe..lawak la...tapi btol la, selalu sgt org mnilai melalui luaran padahal dalamn tu yg penting utk diketahui...kan..;)

khairul akmal azman said...

pndai doodle,
terbaik la!

muhamad hanif said...

hahahaha,

yg hitam tu kdg2 style..

Khairil said...

pernah juga jadi macam tu...tensen abih!!!haha

Terbelog said...

he3
baca terus gelak
mmg penah kena mcm tu
kat diri sendiri

Pendamba Mawar said...

sabau je la..hehe..:)

Ana Farhana said...

nice entry..

blog awak cantekk :)

syiela said...

selalu juga terkena camni... hangin satu bdn je... suka la ngan brother yg dlm hati ada tmn :)

Nens Collection said...

adusss..bengkekk je rs kan kalu kene cmni..hehe

zures said...

Cundaa...memanglah betul-betul frust kalau dah beratur panjang-panjang tiba giliran kita out of service la pulak....rasa nak menjerit pun ada masa tu....nak-nak time betul-betul sesak nak pakai duit....

Diary oF Mine said...

ehehehe... cian dia.... sabau je la... :P
betol tu... jgn nilai org dr luaran kan.. :)

Adam Idris said...

selalu beratur panjang,
tapi xpernah lagi bila giliran jadi out of service
takpe2, selagi duit x ilang xpe
cuma masa je terbazir...hehe

Nina Athira-misu said...

sabar2 kak cundaa...

Elie Lily said...

tak pernah lagi jadi macam tu..tapi selalu tgk bnda ni jadi kat org lepas elie! hahaha

rara pinkmafia said...

hmm mmg sakit hati bile turn kite out pf servis lak kan.apa lah nasib.haih~hehehe.

kokser kokdam said...

ambo rela cari atm yg len..

meps

ehee

Liyana Zahim said...

Hehehehehe~ Ur doodle makes me smileee~

nadia fatihah said...

nasib lah badan. hoho :)

SUCI KUDUS said...

sabar... tp pnh jgk kene camnih.. huhu




MESTI BACA: cara termudah clash BOYFRIEND

kpah k-poh said...

tak pernah keluarkan duit di ATM...hmmmm...

Aida Omar said...

betul2 setuju dgn cunda jgn nilai org dari luaran...dalaman tu yg penting. selalu kena tang bila turn kita ada je masalah..nak bebel xguna. ahaha...sabar je la sudah nye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >