27

Spontaneous Thursday # 1 | Ape Perasaan Korang ??

Apa perasaan korang kalau gurl/ boy yang anda tak kenal mesej cakap RINDU and SAYANG kat Boyfren/Gurlfren korang?

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

27 Orang Komen:

r'Da said...

huh! sangat lah marah.. grrrkkk! col n soal siasat.. :)

Wanie said...

sakit hati, jeles, sedih sume pun ade..

Anisa Hang Tuah said...

wahh..panas hatiii

**::CIKNUURUL::** said...

aigooo,..xde pakwe,.haha,.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mula akan tertnya2..

rasa ragu,geram,sakit hati..

apa2 kena selidik baik2..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mula akan tertnya2..

rasa ragu,geram,sakit hati..

apa2 kena selidik baik2..

Abang Stalker said...

relax je..minx no jantan tu.

kasi settle blkg.sula,sula sula!hahaha

laskar pelangi said...

rasa nak bagi penampar free free jerk =DD

Cik Muda Sae said...

kasi lempang...hahahaha~ sy takde boipren la..tak tau..huhu~

alif haris said...

hooho .. bikin panas je tu .. huu

tokwan muda said...

nak komen ape ek?.....

Nina Athira-misu said...

marah,geram pon ade..

n'ieda_faieda said...

mmg terbang la jawab nye handset tu nanti.hehe :)

sharifahzakiah said...

kite bakoooooooo ajeeee !!! GRRRRRR haha :DD

Cik Purple Pinkypuff said...

bawak hp tuh atas bangunan tinggi dan baling dari atas laju laju!! hahaha

dak eina said...

tny dia.. nak penampo ke nak kena sekeh? haha

shida'R said...

sume yg sensitif kua huhu^^

stellaizz said...

blurr sat..sapa kau nak rindu sayang2 nie...hik hik x kenal xkenal

Gua Tertidur said...

gua seksa die stim sampai ke nafas terakhir.. har har har har har !

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

balas text mesej yg kosong tanda tak dilayan kat dia.

btw,
boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2, kalau da komen, komen lg pun takpe

Norfidayu said...

konfem gua marah + maki dan rase nak hempuk jeh ngn mangkuk tandas.!

sekian~

diana said...

agak2 ada tak yang jawab seronok dan bahagia..
heheheh

alif haris said...

hai kak .. tak update ? huhu .. bz eh ~

amir aizat said...

bunuh die,haha

Liyana Zahim said...

Rase nk maki smbil pkai mikrofon..

zureen said...

cemburu.
tapi, kalau zureen betul2 kena macam ni, memang kena tanya si dia baik-baik dulu laa..
takut jugak orang tu salah hantar mesej ke hape ke kann..

Mohd Izzar said...

itu nak kena terajang tu..haha!
eh, tapi, kena siasat dulu la..
mna tau abg dia ke..adik dia ke..sepupu dia ke..kwn baik dia ke..
kn..kn..kn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >