19

Header | Special for Besday Gurl

Hari demi hari, mood nak berbloging dah kurang..
Cunndaa tak tahu kenapa.
Semoga mood ni tak berterusan, risau jugak takut ade yang rindu...
cececeee...bajet ade orang nak rindu kunun...

Sebelum ni, cunndaa ada bagi doodle dekat seorang blogger baru, 
Rupanya besday dia...
Hepy Belated besday dear..
Sempena Besday Gurl, cunndaa createkan Header yang very simple untuk beliau.
Hope beliau shukerr la dengan header ni..


Beliau yang cunndaa maksudkan tu adalah NINA...
Jum support blogger baru..
KLIK SINI untuk mengintai Nina ommey nie..

Mood bw : suam-suam kuku

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

19 Orang Komen:

NURUL AINI NORAZMAN said...

untungnya dia dpt header doodle comeiii,.hahaa

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,cntiknya..

cundaa,amik x tmphn banner???

Nina Athira-misu said...

akak mekacih manyak2!! suke sgt!! tapi akak jgnlah mcm tuh..pastikan akak still blogging lagi taw!!sedyh la kalo mcm ni.. :(

wan_cikgumuzik said...

nak jugakkkkk... naknakk...!!!

shiema sufian said...

bile pulak header untuk shiema cundaaa ? hehe

Abang Stalker said...

rs nya nina ni adik angkat dia la..



-____-


mke minx lempang,tu pun nk jeles.wawawaaa ;))

cunndaa said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA x amek tempahan sayang..sbb cunndaa tak pandai dan x kreatif..

cunndaa said...

@Nina Athira-misu mekasih dear sbb suke header yang simple tu...

cunndaa said...

@wan_cikgumuzik : mintak ngn abg teror...kekekekeee.. ^^

cunndaa said...

@shiema sufian : header shima dah cumel dah ^^

cunndaa said...

abg stalker : hari tu cunndaa dh pernah wat header tuk abg okey..tampo kang.....
kekekkeee

sharifahzakiah said...

untuk z xdek kew yunk ? huk3

muhamad hanif said...

waaaahhh !

untunglah org dpt doodlee....


AAHAHAHHAHA

Aida Omar said...

sangat comey doodle yang cunnda buat tu..jeles lah pandai buat doodle yang cun2..

happy besday buat girl itu ^_^

Wanie said...

comel header..

shida'R said...

fuhh comel2 header tuh cunnda hehe :)

Elie Lily said...

comelnya! :D

Albenz said...

wah best nyer...

cik pulau said...

wewiittt..
tomeinya.. nak satu.
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >