37

Doodle Bertudung

Salam Semua,


Kali ni cunndaa buat doodle lagi, mesti dalim semua dah muak kan, asyik doodle je..
Sekali jenguk ade doodle,
Jenguk minggu lepas pun, ada doodle jugak..
Doodle minggu lepas, special for Nina.


Padahal bukan comel pun cunndaa lukis doodle ..
Doodle cunndaa tak kemas langsung...
Selekeh je kan doodle cunndaa buat..

Doodle cunndaa kali ni di request oleh si cantik manis Mrs. Zack

Cunndaa segan sebenarnya nak buat doodle dan nak bagi kat Zack, sebab tak gheti sangat.

Main conteng-conteng je..Jari jemari ni keras. 

Al-maklumlah, dah berumurr...
-bukan tua ye..-


HOPE ZACK SUKA DENGAN DOODLE CUNNDAA

=======
=======
=======
=======
=======
=======
=======
========
=======
======
=====
====
===
==
=
NI LA DOODLE SIMPLE DARI CUNNDAA UNTUK ZACK
Cunndaa buat doodle bertudung untuk Zack...
Bila design Doodle, cunndaa lebih cenderung lukis doodle yang bertudung..
Belit-belit kat leher tu bia nampak tercekik sikit...kekekeee
-Padahal, kurang reti nak lukis rambut bila buat doodle free hair-

Yang ni, cunndaa saja-saja lukis untuk Zack..
Konon-kononnya, yang ni Zaim...
Tapi Zaim hensem, 
Doodle ni kacak seposen je..
Tak pe kan??
-Kalau Zack Nak, zack boleh amek Doodle yang bernama Zaim tu-
kwangkwangkwang...


Ni saja-saja nak test power..
Sapa lebih tinggi...
hahahaaaa...

P/S : Hope Zack Suka dengan Doodle bertudung dari Cunndaa tu ^^

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

37 Orang Komen:

amna said...

comel sgt2!
doddle dgn kebaya celana. aeuww.. acunda.. ^^

sharifahzakiah said...

wuuuuaaaaaa terharuuuunyeee ^^ time kasih cunda :) omei nyeee ^^ siap lukis untuk zaim lagi. alahaiiii dear, time kasih tau. trharu sgt2 ni. hik3

cunndaa said...

@amna: thanks dear...
sbnarnya baju tu cunda lukis doodle pakai cardigan...ala munga2 gituuww..

tapi nampak beno cunda tak pro melukis kan..pro+sak jadinye..adehhh..

nampak mcm kebaya pulak..hahahaa..

cunndaa said...

@sharifahzakiah : sama2 dear...

but, mekasih kat z jugak sbb terima doodle yg simple ni...

hahahaaa..lukis zaim sbb bosan ptg td..kekkeee ^^

Aida Omar said...

cumey nye doodle tu..hehe.
suka tgk doodle yang berdua kat bawah tu..

cunndaa said...

Aida : doodle ala-ala sweet couple kat bawah tu....hehheee

Wanie said...

comel lah..
doodle couple ni..hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

doodle oh doodle

pehh . comel lah doodle cunnda

suke suke

:)

muhamad hanif said...

AHAHAHAHA,

untunglah orng dpat doodle,

yaya dluver said...

Alaaa comeylaaa .... nak request doodle jugak laaaaaaaaaaaaaaaa

caliph shuriken said...

sdah pandai doodle kt sini kapel yer, hikk...

Azary said...

nak jugak...huk3..

cunndaa said...

@::ini belog saya . cinta hati saya:: Tq dear ^^

cunndaa said...

@muhamad hanif : anip pun ade dpt gak kan drp blogger lain...?

cunndaa said...

@yaya dluver RQ...heheeee..insyaALLAH ^^

cunndaa said...

@Azary B nak jugak ke? nnti sayam wat tomey2 ke b dehh...

Azary said...

hehehe...wahh...betul ke sayam..? ok3... b tunggu... tak buat, jage.. ahaks..

najihah sahami said...

cewwwaahhh!!comel je yunk..hehe...kreatif la cundaa ni...^^

amir aizat said...

manis je tgk bertudung,hehe

alif haris said...

pandai akak buat doodle eh :)
cantik doodle couple tu hehe

cik sue ;) said...

@amnakreatif nyer mum..!

H.J said...

haha..macam cunda gitu..

amir aizat said...

comel

Anak Wak Mail said...

alahai..comelnya dia..=)

cunndaa said...

@najihah sahami : mekasih mish.. ^^

ika said...

comel la doodle bertudung nieh...nnt buat doodle rambut panjang cam rapunzel lak...:P

Liyana Zahim said...

Hai lmbt lg la nk reti berdoodle sgale ni. Hahahha~

Khairil said...

doodle lelaki ada tak?...hehe

dak eina said...

nak satu!!! :P

syerz eyryn said...

omg ! comel sngt2. .
cundaa ta moh wat doodle ntok ryn ke ?? hhuhu =)
t'ringin niee.. . .

Nina Athira-misu said...

ni yg jeles nih..akak buat dahlah kemas..cantek pulak tuh...

wan_cikgumuzik said...

woooooooo........ wwooooooooo....... woooooooo......woooooooo

shida'R said...

comelnya hehe.. ^_^

cunndaa said...

tq sume ^^

Abang Stalker said...

hensem zaim..wah..zack berkebaya. :)

berumur tp bkn tua tu abg ske la..haha

RuSyDi said...

comey jer doodle bertudung;)

Shafizza Hana said...

ahaa, photoscape ^_~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >