18

Spontaneous Thursday # 2

Kasi KRITIK blog cunndaa sikit... 


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

18 Orang Komen:

Anisa Hang Tuah said...

nak kritik ape eykk

oh yaa

blog cunda tidak mengeluarkan bau.

fiq. said...

hehe, muka cundaa mcm muka kawan saya, kembar hape...

cunndaa said...

@Anisa Hang Tuah : hahahahaaaa...ade gak kdg2 bau..bau org BW yang belum mandi dtg ke sini..kekekee

cunndaa said...

@fiq. : owh yeke? sape lah agaknye kembar cunda tu fiq?

sharifahzakiah said...

blog cunda comey ! :)

Khairil said...

blog comel mcm tuan dia...boleh komen ni?..haha ikhlas ni...

Mohd Firdaus said...

blog comel sgt..hehehe

Terbelog said...

haha..komen anisa tu lawak la

Amy Syaquena said...

First time singgah di sini so x de apa yang nak di kritikkan cuma nak cakap satu je , salam kenal saya datang dari blog sinar raudah..follow sini juga jemput ke blog saya..

perondajaketbiru74 said...

okler blog ni sesuai ngn jiwa tuan dia

Wanie said...

cunndaa pandai buat doodle nape kat header takde doodle? hihi..kritik ke tu..kui3

cunndaa said...

wanie : hahahaa..saje tak mo letak.
bila cunda wat doodle kat org, menjadi tapi bila wat diri sendiri, tak jadi pulak..

Abang Stalker said...

belog awk belog prmpn,stiap kli masuk sy ghairah.

HAHAHAH ;))

bole terima? :D

muhamad hanif said...

blog cundaa best untuk memberakkkan diri..


HAHAHAHAHAHA

kotak bulat said...

blog ni ringan je.. :)

shida'R said...

semua bagus ^_^ lg2 ownernya peramah..ckkup memadai ;)

alif haris said...

err tak tawu nk kritik apa .. huhuh ..
blog cunda comel :D hhehe

Nina Athira-misu said...

belog akak..belog akak...belog akak..
kak cunndaa la yg punyer kan?? kan kan??? T_T

JWPN MINTAK PENAMPO LAJU2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >