17

Doodle Bertudung, Bergaya, Berkebaya

Dah 2 hari rasanya cunndaa dapat doole daripada Wanie,
Cuma belum kesempatan untuk buat entry tanda Terima Kasih kat Cik Wanie sebab createkan doodle yang cute, comel, berkebaya dan berbulu mata lebat tuk cunndaa nie..

Tak sangka pulak tiba-tiba boleh dapat doodle dari Wanie yang sekarang sedang berjinak-jinak pulun Power Point lukis doodle comel kepada blogger..

Before ni cunndaa yang bagi doodle kat orang, sekarang turn cunndaa pulak terima doodle..
So, baru ku tahu rasa hepy terima pemberian daripada blogger kepada kita..

Blog Wanie jugak ada sediakan tutorial bagaimana melukis kartun-kartun cute ni dengan menggunakan Power Point..
Kepada yang berminat, sila lah terjah blog Wanie..
Sure korang akan berpuas hati kerana Wanie sangat-sangat peramah .

Terima Kasih lagi sekali cunndaa ucapkan kepada Wanie kerana bagi doodle kat cunndaa..
Sory sangat-sangat kerana lambat sikit update sal doodle ni ye sayam..

Ni la dia Doole yang cunndaa maksudkan nie...

Bulan puasa ni cunndaa sibuk sikit,
Pagi tolong mama dan makcik buat apa-apa yang patut kejap...
kejap je tolong nye...Tang lama tu tang tido..ekekkeee
Sape kate tido belah pagi tak best??
Tapi bulan puasa kena kurangkan tido...

Bila tengahari layan sinetron..
Belah petang tolong makcik menjual juadah untuk berbuka puasa...
Lepas terawih baru online..
Tapi Internet pulak hangin semacam dengan cunndaa...
Jeles ke hape tak tahu la..
Asyik nazak je..

Tapi cunndaa akan balas jejak anda semua..
Cuma cepat dan lambat je..

Gini lah gaya hidup seorang penganggur..
"Jangan aku dihina kerana aku seorang pengganggur"
-Lagu Allahyarham Sudirman-

Panjang lebar story pasal Jadual harian pulak...
lari tajuk betul..adehhh

P/s : Kalau berkesempatan, nak jumpa Wanie time kita konvo kat UKM bulan 9 nie..
Wanie konvo 26hb..Cunndaa konvo 27hb...
Sesi petang jugak.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

17 Orang Komen:

Azzah said...

alolo..tomeynya,,pink kaler lagi kebayanya

Anisa Hang Tuah said...

cantik.

cucu umie said...

hehe..ayie pon dpt soosle dri sis wanie.. siap dh buat header pon..ngeh3x.. btw, same2 U rupenya dgn sis wanie..

Cik Azizah said...

peh mmg cantik! gabungan warna pon nmpk menarik la dear..tahniah!

L said...

dtg sini bawak milo panas nk bg kat tuan belog.. sahur3!!! =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

Abang Stalker said...

da jmp geng da..:)

cun tu dudels berkebaya. ;)

sharifahzakiah said...

omey mcm cunda gak dalim :) hik3 siap pki kebaya lgi tu ^^

gadis melayu said...

comelnyer doodle..^_^

laskar pelangi said...

dear, tahniah ye sbb dah nak konvo kan:)
pewit! si wanie memang rajin wat doodle sekarang nie..comel comel lak tu....

wan_cikgumuzik said...

" createkan doodle yang cute, comel, berkebaya dan berbulu mata lebat "

lebat kerr??? sambil tangan di dada dan mata hitam ke atas..

kah kah kah kah

syiela said...

wah bestnyer dpt doodle... sopan lg :)

r'Da said...

oo cunndaa stdy ukm ea? dkt ngn unm rda tu

cunndaa said...

@wan_cikgumuzik : uikssss...pat pi kira bulu mata die..kan lebat tu.... =P

alif haris said...

wah konvo same2 ngn kak wanie eh kak cunda ??

cunndaa said...

a'aa adik alif ku syg....cuma beza sehari je..tempatnye sama..heheh

Wanie said...

hehe..cunndaa, wanie baru datang jenguk ni..thanks ye siap promote blog wanie lagi..:)

cunndaa konvo lewat sehari ye?hehe..kite jumpe ye nanti.insyaallah..time raptai tu pn boleh jumpe ^^

shida'R said...

hehe..cantik doodle wanie buat hehe..cute2 mcm cunnda juga hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >