20

Cerita Main Best


Agak-agak la wei nak search keyword "cerita main best" di bulan Ramadhan ni.
Hope orang yang search ni bukan orang Islam.

Keyword ni setiap hari ada orang search..
Walawehhhh...

Dulu cunndaa pernah buat enrtry "AWAK, JUM KITA MAIN, BEST woo..."
tu "main" lain yang cunndaa ajak korang main sama-sama tu... 

yang diorang duk search tu, main ape ntah la..
gasing ke, mercun ke, bunga api ke, ataupun main auww chakk gamoknye.
lepas je publishkan entry tu, asyik ada je keyword "main-main" ni melekat...

Budak tadika belum reti nk search semua ni..
Abang-abang, kakak-kakak tadika punya kerja la ni duk search yang bukan-bukan nie..

Dalim-dalim semua yang datang blog cunndaa ni tak search yang bukan-bukan kan?
Semoga kita semua mendapat Rahmat ALLAH swt.

Ramai betul orang yang dok search pasal DOODLE kan...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

20 Orang Komen:

Izzul Amir said...

haha diorang nk 'main' doodle tuu , hahaha

muhamad hanif said...

yaa,

dodol sekarang memang hangat diperkatakan ==)

Si Nuansa Eyqin said...

hahaha. lawak je. ada pulak keyword main tu. Yang tak menahan, main best. doodle byk betul ek org search. :)

laskar pelangi said...

ada plak orang duk search pelik2..eiii..

Wani said...

penuh dengan doodle. haha

Abang Stalker said...

haha..byk dudels ek org cri.sbb entri main tu la kot org cari main lain plk. :P cunndaa ok lg la ada 1 je yg lucah.abg pny klu ada 8/9 sume keyword lucah je.

Mrs.Yie said...

blog akak pun selalu je masuk keyword ni..hehe

Mrs.Yie said...

blog akak pun selalu je masuk keyword ni..hehe

Fathiah Hamim said...

pergh doodle sajaaa

kiz said...

haha..nak main apo bulan puasa ni..adeh

BuLat i2 CirCLE said...

myb main bestsikal kot . die xabis lg 2 taip dh salah tekan enter . hahaha

syahirooAhmad said...

walaa. rupanye kawan ku ini pakar doodle.. lalala...

fathihah :tahu tak pe.. doodle tu no.1..

shida'R said...

hohoho bahaya la men men nih hahhaa..

caliph shuriken said...

kira nk main jaa diorg ni kn, hukk...

nina athiramisu said...

nak taw cara main mercunyg selamat tp bes agaknya!! ^^

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahah~siapa la yg search tuh./
skang ni musim doodle plak kan,.tpi aini xreti nk buat doodle org bagi pun tak pernah,.=(

Lea IsNaw! said...

nak ajak main mercun je tu kot
hehe

eikieyn said...

mmg tengah musim la ni~ :p

alif haris said...

dorang cari main bunga api la tu :D hehe

Wanie said...

peh banyak gile pasla doodle..hehe

yang 18sx tu tersesat eh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >