30

Referrals Nuffnang | Maksudnya?


Cunndaa kurang faham lah dengan referrals nuffnang ni..
Boleh tak terangkan kat cunndaa apakah maksudnya dengan hits ni semua..
Cunndaa mengharapkan penerangan daripada korang tentang referrals nuffnang ni.

Walaupun tak faham, 
Tapi cunndaa tetap nak ucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang datang ke blog Cerita Cunndaa ni...
Terutama sekali dekat Cik Yana kerana Setiap kali cunndaa tengok, Hits Cik Yana dekat referrals nuffnang cunndaa selalu je tinggi..
So, Cunndaa ade something special nak bagi kat Cik Yana
Boleh la Cik Yana pakai wat raya nanti..
Tanda kenang-kenangan daripada Cunndaa
Tapi benda tu simple je taw...

So, Nanti Cik Yana inbox alamat rumah kat fesbuk cunndaa ye Dalim

Thanks semua.

Jangan lupa EXPLAIN tentang REFERRALS NUFFNANG kat cunndaa taw...
Muahhh seketul sorang..

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

30 Orang Komen:

eja said...

erm..eja xtau menahu pon..eja pon xde nuff..

Nina Athira-misu said...

huhu..url belog nina ada kat sinu walaupon cikit tapi tak kesahlah!!hehehe..

CikYana(",) said...

wah cikYana ke?
alahai xsangkanye

ok2
nnt cikyana inbox alamat kt fb

thanks
(",)

Aku Afzal said...

wah banyaknye.howyeh2.tapi afzal tak pasti apekebenda semua nih :P

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia faham tapi tak pandai nak explen .. kiranya macam link tu yang membawa ke blog kita . huhuuu . apa Tia cuba terangkan neh ?

nurani said...

heee...sye pun xtau sgt sal nufnang ni..sbb baru je join..:)

wan_cikgumuzik said...

rasanya betul apa yang tia bgtaw tuhh... dia menerangkan dari mana datangnya seseorang blogger tu ke blog kita...

maknanya ramai laa yang datang ke blog haida dari shoutbox blog yana.. mcm tuu kot rasanya.. kan kan kan kan??

laskar pelangi said...

pewit! =D

~NajiLaA~ said...

xmne nk terang ye?hurm.tu adalah keywords yg org search kt search engine then pop-up blog u.

shida'R said...

wahh bestnye cikyana hehe...

alif haris said...

referels ni bukan ke mksudnye pelawat datag daripada mana .. kan kan ?
err itu yg alif fhm heheh

Wanie said...

yang wanie paham, kirenye ade 163 klik dari shout cik yana tu ke blog cunndaa..banyak tu..

cunndaa, dah tgk doodle lom? huhu..ade gtau kat shout smlm, mgkin tak perasan..

muhamad hanif said...

oh,
yang tu ke..

ok2 anip pun taktau.

ashafanie said...

join jgk nufnang.,,tp xfhm jugk utk ape..hihi

cunndaa said...

@CikYana(",) : a'aa cik yana la dear....ok, t inbox ye..

cunndaa said...

@tia @ Ini Kisah Tia : okey, thanks Tia

cunndaa said...

@wan_cikgumuzik : haida rasa pun mcm tu gak cekgu, 183 tu yang dtg ke blog haida drp blog yana...

tengs cekgu

cunndaa said...

@Wanie : tengs dear...

smlm cunndaa tdo awal sgt2...before kul 12am dh out..

doodle tuk cunndaa?? ade ke? yeaaahhhh...blom tgk ag dalim...
tq again

kak lang said...

owh...(blurrr2), hikhik

Terbelog said...

dari link mana trafik dtg..rase2 nye la

ammboi said...

yela tu.. itu mcm 'org tu dtg dari mana'. cthnya lani yg dtg ke blog cundaa lani ramai dari blog yana..
aa...penin sikit ayat.. hahahaha

Gee said...

hehe..gee pn kurang pasti ape maksud die..baru jugak join nuffnang nie..mybe referral dari mana viewrs tu dtg kot..hehe

syiela said...

rasanya itu menerangkan dari mna blogger tu datang.. betulke?... :)

Acik said...

ye ye .. cam yg tia bagitau tu ler. dari mana visitors kita datang.

Khairil said...

rasa2 nya semua bagi jawapan yang betul dah cunndaa mengenai dari mana visitor kita mai.... cuma saya saja yang maidaribendang saja...haha

Abang Stalker said...

muah sketul sorg?hahaha ;))


abg amik pas buka nti. ;)

sha my heart said...

itu rujukan dari mana pelawat ke blog kita datang..

Aida Omar said...

rasa nya link yang bagi trafik kat blog kita.. ntah.. hehe..

wah.. tahniah cik yana

cunndaa said...

Terima Kasih semua..
sekarang cunndaa dah faham, hope kawan yang tak tahu mcm cunndaa pun akan faham dengan penerangan daripada anda semua nie...
tengs so much...

muse said...

okler tu ada banyak blogwalking...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >