20

Doodle Perempuan Bertudung untuk Follower Bertuah


Salam semua..
Selamat Menjalani Ibadah Puasa...
Baru 11 hari berpuasa, tapi main mercun dah sakan dah...

Entry cunndaa nie special untuk follower bertuah cunndaa..
2603..
Kenapa cunndaa pilih nombor tu??


2603 (26 Mac) adalah hari ulang tahun kelahiran cunndaa..
Jadi cunndaa nak ucapkan terima kasih kepada adik Anys kerana sudi follow belog akak.

Sebagai tanda penghargaan, 
Akak lukis doodle untuk Anys @ miss lolipop nie..
Doodle akak selekeh je, hope Anys sudi ambil ye..

Sekarang akak difahamkan line slow kat kolej tu, 
So, bila dah online boleh la datang amek dan godek-godek entry akak kalau dah terlepas ye..


P/s : semoga Anys sudi terima doodle nie..


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

20 Orang Komen:

muhamad hanif said...

bila kita nak jadi follower bertuah ni..



AHAHHAHAHA

Cik Azizah said...

cun bangat! lor follower bertuah je ke..dah terlepas dah bertuah ni..kihkihkih nak jugak doodle. lalala :P

Cik Chokie said...

Comel lah. heee =D untung lah dia kan.

pape pun tahniat buat anys.. n sis juga bub follower makin bertambah :D

Jaslin Syafika said...

comelnyer..nak jugak..

ArulchelseA said...

nnt buat tuk sy jugak ye..hehehe

Fathiah Hamim said...

comel laaa. hehe

nurani said...

lawa laa

sha my heart said...

wah, tahniah.. =)

shida'R said...

doodle comelnya cunnda hehe ^_^ jeles...hehee~

Zeeqa ~ Ajie said...

tahniah la pada yg bertuah tu..hehe

echaRierie said...

congrats !
wah3..cute doodle tue.. :)
followed jgkla..tp x lucky dh..hehe

miss lollipop said...

now da ad kt rmh...he3
thanx for da cute doodle kQ cundaa ^_^

ika said...

comel la doodle nie!! jelez gak...:(

Amanina Azizan said...

birthday cundaa 26 mac ea? birthday amani 25 mac....hihihi :D

kiz said...

nak lelaki pakai songkok laa..huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dh beriban yerk followers ko sis... jeles. lagi satu jeles ngan doodle tu. bile nk wat doodle tu untuk aku yerk :)

nazirah said...

wah comel la doodle tu .. neway tahniah utk cundaa :)

laskar pelangi said...

dear, bertuahnya fllwer tu..comel jerk doodle tu.siap ada renda renda kat skirt lg.comel!

Cahaya hidup said...

hi cunndaa, salam ramadhan!

alif haris said...

oouh 26 mac :)
dkt je ngn bfday alif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >