32

Single itu tak laku?

SINGLE tak semestinya TAK LAKU
SINGLE tak semestinya TAK ADA ORANG NAK
SINGLE tak semestinya TAK CANTIK
SINGLE tak semestinya JUAL MAHAL


Kalau Saya Single, Agak-agak ade orang nak ngorat tak? 



Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

32 Orang Komen:

syiela said...

mesti ramai yg berebut nk isi form bila dpt tau cunndaa ni single :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hehe,stuju la cundaa..

jgn pikir single gtu..yg xsngle tu pon lom tntu benor gtu..

Far8 budak baik said...

single bukan tak laku..
tapi sengile sebab memilih
yg terbahekkk..hahahaha
kkn kn..kawen sekali je kot..
jadi kene pilih betol2..
mane ley kutip je tepi jalan tu..
hahahahaah

wan_cikgumuzik said...

namun single mesti ada sebabnya.. hahhahaah

Nisa Si Gadis said...

yeah betul tu . ramey org kate kite yg single nie jual mahal , pdhal mane ade kan . ececey mesti ade org ngorat punye la :>

harrazdani said...

tetapi kebanyakan yang masih single tu cantiknya kurang..;)..tu kalau yang dah berumur laaa...tapi ada yang single sebab kerjaya...terlalu subjektif perkara ni...

Opah Kentang said...

rilek je..ape ade hal single kan :)

Fathiah Hamim said...

ehh tak da la terpk macam tuh. semua orang ada reason dia nak jadi macam mana pun

paie said...

single itu independent

cunndaa said...

@syiela : cunndaa tak single la kak...hehehee, ni n3 umum, pandangan masyarakat kalau seseorang tu single

cunndaa said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA : betul tu, so jangan pandang orang single ni tak laku..hehehee

cunndaa said...

@Far8 budak baik : kena pilih orang yang boleh bimbing kita ke arah menuju jalan ALLAH swt...
memilih pun jangan sampai over sangat pulak...hehehee

cunndaa said...

@wan_cikgumuzik : yups, semua benda ada sebabnya, macam tu jugak dgn single, mungkin dah tak percaya dengan cinta, mungkin dah serik, mungkin nak bercinta lepas kawen....huhuuu

cik najihah said...

single itu cool

Aku Afzal said...

kalau masih kosong..hmm teringin nak isi borang.wakakaka :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

piweetttt..tolong ngorat utk jejaka kat luar sana.. hehe :p

nazirah said...

ada ada ada
sy ngorat dulu leyh
hehehe ;)

insyaAllah ye dear..
mst ad pny org ngorat..
muka santek .. mst rmi yg mnt..

Miss Y and Her World said...

masa saya single, orang cakap saya lesbo. mampu? haihhhh (-_-)"

Mohd Firdaus said...

cikgu nak..hehe..bg la no tepon..nk ngorat ni..hehehe

cunndaa said...

@harrazdani : kalau orang yg berumur, biasanya yang mengejar kerjaya..ada lecture haida single umor dah 50..hehheee

shida'R said...

mstlah ade sygs..hehe..nama pun cunnda :P

cunndaa said...

@Aku Afzal : isi borang jadi no 2 boleh ah afzal...kekekeee.....

mankete said...

hi haida abe mei datei ni.. ingat sokmo ko dio :P

sha my heart said...

kdg2 memilih single utk merasai hidup yang bebas dan bergantung kpd diri sndiri.
dah lama dlm hubgn, nak jugak hidup sorg2. haha~ pendapat jer..

c i k a n a said...

single x semestinya x laku..kdg2 dh bosan hdp kapel, so xslh kan nk hdp single..lgpun kapel tuh lom tntu jdh kita kan.. =D

cunndaa said...

@Mohd Firdaus : no tepon cunndaa beza satu nombor kat belakang ngn no cekgu..kekekeee.
(padahal cunda pun tarak taw no cekgu)hahahhaaa

isma said...

wah.. cundaa single?? nasib pompan.. aku laki dah masuk minang terus dah...:)

NURUL AINI NORAZMAN said...

aiyakk, single x mcm tu la kan,..hahah

Nur Hamizzah said...

rasanya betul.. couple bukan penanda seseorang tu cantik, or sangat laku. but it actually depend on person tu sendiri. nak couple or tak. setuju dengan enry ni :)

ArulchelseA said...

tp klau tuan blog ni single ada yg nak ngurat..jgn risau..

tp single ke???? kih kih kih

alif haris said...

hahah .. single itu hot la kak :)

Cik Azizah said...

ala yg tak single pon lom tentu lagi akan kawen..ek??? ngeee

mesti la ade org mengorat..kata nama cunndaaa...lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >