7

PERLU KE KOMEN ENTRY YANG JOIN SEGMEN KITA | SEGMEN CIKGUMUZIK

-Klik Banner if nak join-

Segmen ni dianjurkan oleh CikguWanMuzik. Cunndaa memang tertarik dengan Segmen ni kerana pelbagai pendapat antara blogger yang kita boleh kongsikan bersama pada Satu Persoalan iaitu 
"PERLU KE KOMEN ENTRY YANG JOIN SEGMEN ?"


Jawapan Cunndaa : PERLU


Kenapa Cunndaa mengatakan PERLU?
Kerana bagi cunndaa, tak salah sekiranya sambil membaca entry yang join segmen kita tu dan kita drop komen sepatah dua. 
Bukannya penganjur segmen komen macam tulis essay SPM..
juz say "thanks" pun dah kira ok dah.


Oh macam tu yer, Kalau yang join segmen kita tu sampai 100 blogger keatas, perlu jugak ker?
Tetap perlu, sambil menyelam minum air, sambil terjah sambil komen.
Tak salah kan, dia dah susah payah sampai berpeluh ketiak perah idea semata-mata nak join segmen kita, tetiba kita pandang sebelah mata je kat entry dia..
Dia dah support segmen kita, so say thanks pun dah kira oke..


Sila baca laju-laju ayat dalam banner segmen ni...
"PERLU KOMEN ENTRY YANG JOIN SEGMEN" 
so, dats why jawapan cunndaa PERLU. kekekeee...jgn marah CikguWan

Kesimpulannya : PERLU..

thats all. tenkiu cekguwan sebab buat segmen ni... 


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7 Orang Komen:

blogtilldrop said...

erkk ,,kena terjah cikgu dulu baru boleh komen kot..

cucu umie said...

memang kne komen pon sebb tu kalo rase bt segmen shje2 xperlu lh..knelh ramah2 gitu..hoho

Wanie said...

hehe..bagi wanie pun PERLU jugak..:)
tapi kalau entry segemen tu macam tak menarik kite pn tak tau nak komen ape kan..lalala

wan_cikgumuzik said...

tak marah eehh.. hehehe.. asalkan ada yang mahu berkongsi ilmu dn pendapat.. insyaalah kita akan kongsikan segala ilmu yang ada,,

THANKS JOIN SEGGMEN CIKGU YERR..

si macho said...

sokong (^_^)/ hargai lah org yg support kite kan ? :)

nice one (^_^)b

harrazdani said...

sangat setuju dengan cunda....

shida'R said...

hehhee..terbaik...cunnda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >