25

Kad Raya Doodles

Yeahhh....dapat kad Raya doodle..
Terima kasih sayangku Suzaini CM bagi kad raya cumel lagi kiut miut ni..

Ni Kad Raya first cunndaa dapat tahun nie..
Bunyi je motor posmen, terus senyum lebar..
Padahal time tu belum tahu arah tuju Mr Posmen..

Cumel kan...




Siap tulis nama Cunndaa ngn Mr. A lagi...
kekeke..

Salam Aidilfitri kepada semua..
Maaf Zahir Batin jika ada salah silap..

Sape nak bagi kad raya lagi..
Pat..pat...
dialu-alukan..hahahaa

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

25 Orang Komen:

EnciK AxixOu said...

selamat ari raya..untk sy xde k??

salwaismail said...

haha comel! :D

muhamad hanif said...

wahahahahha !

untunglah.

Bui Junaidi said...

seronok kalau dpt kad raya sekarang kan..bui satu pun takder..hahaha..*_*

laskar pelangi said...

comeinye..siap kad raya pon doodle gak ni..hik3

Fathiah Hamim said...

jeles saya! hehe

Si Nuansa Eyqin said...

so sweet. mahu jugak.

Cik Azizah said...

serius sangat comey!!

nina athiramisu said...

selamat hari raya kak cunndaa!

Anak Wak Mail said...

comelnya kad raya camni..:)

untungnya cunndaa..!

CIKGU ECAN said...

selamat ari raya jgk....

Lea IsNaw! said...

owh..kawan suer ker?
x aci! die xbg kad raya kat saya pun
hihi

Siti Aziz said...

selamat hari raya cunda!!

AreNieZa said...

alalala tomey nyer.. singgah sini dear

cunndaa said...

@EnciK AxixOu : slmt hr raya, ni pun org yg bg tuk sy...hehehee

cunndaa said...

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...

cunndaa said...

@Lea IsNaw! : yups dear.... kawan suer..kenal suer ke? kita chat kat shout ye..kekekee

Abang Stalker said...

pergh..bkn main.eksklusif pny kad raya. :)

-cunndaa,x drop link pun xpe.cunndaa kn kekasih iz dlm blog ni. ;P marah mr.A hahaha

shida'R said...

wahh cepatnye smpai hehe..shida xde satu lg pun yg dpt pdahal tgal smggu je lg nk raya hehe..

shida'R said...

wahh cepatnye smpai hehe..shida xde satu lg pun yg dpt pdahal tgal smggu je lg nk raya hehe..

Hafizzi Aziz said...

wahhh..bes2..
cundaa..nak duit raya..

susu said...

yolo dos..lea asnawi my fren, tu lah xnk bg alamat kt aku..xdpt aku nk send.huhu..bg ke cunndaa je lah

farah hanim said...

fara xnk bg kad raya
nak kad raya dr cundaa je
hehee ^^

alif haris said...

hehe dlm kad raya pn dapat doodle .. jeles deyh cmni ..haha

Wanie said...

hehe..taknak bagi, tap nak mintak la cunndaa :D
wanie pn bru dpt 1..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >